Style meets tech with a twist | Πώς το smartphone μου, βελτίωσε την καθημερινότητά μου

Μία μικρή συσκευή έκανε την επαγγελματική, και όχι μόνο, ζωή μου, πιο ενδιαφέρουσα και εύκολη.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Μeetings, παρουσιάσεις, ροή, άγχος, τρέξιμο και πάλι από την αρχή. Η καθημερινότητα μίας δημοσιογράφου είναι αναμφισβήτητα ενδιαφέρουσα, αλλά και πολύ απαιτητική. Και αν παλαιότερα τον πρώτο και κύριο λόγο στο επάγγελμα τον είχε το γραπτό, πλέον η δύναμη της εικόνας είναι εξίσου σημαντική, μιας και οι καιροί αλλάζουν με τους επαγγελματικούς κλάδους να ακολουθούν.

Είκοσι χρόνια πριν, όσο ακόμη ήμουν μαθήτρια και διατυμπάνιζα ότι θέλω να ασχοληθώ με τη δημοσιογραφία, αν με ρωτούσε κανείς "ποιο είναι το βασικό εργαλείο ενός δημοσιογράφου" θα έλεγα το στυλό ή το μαγνητόφωνό του, για ευνόητους λόγους. Πλέον ξέρω από πρώτο χέρι, ότι χωρίς το smartphone μου δεν μπορώ να πάω πουθενά. Στην εποχή της εικόνας και της πληροφορίας που ταξιδεύει με ταχύτητα φωτός, το κινητό τηλέφωνο για ένα δημοσιογράφο είναι ό, τι το νυστέρι για τον χειρουργό: Ζωτικής σημασίας.

Smartphones ενημερωμένα, που αφουγκράζονται τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή και παράλληλα κάνουν την καθημερινότητά του ευκολότερη. Με την τηλεργασία να έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας η ανάγκη για πιο εξελιγμένες προσωπικές συσκευές έγινε ακόμα μεγαλύτερη. Και κάπως έτσι μπήκε στη ζωή μου το Samsung Galaxy Z Flip3 5G το οποίο έχω ήδη λατρέψει.

Πρόκειται για την smart συσκευή η οποία παρέχει τη δυνατότητα βιντεοκλήσεων και βίντεο hands - free, χάρη στην αναδιπλούμενη οθόνη της. Από τη μία πλέον μπορώ να επικοινωνήσω με τους συνεργάτες μου με βιντεοκλήση από οποιοδήποτε σημείο και αν είμαι, ενώ παράλληλα μπορώ να κρατάω σημειώσεις χωρίς να ανησυχώ για τη συσκευή μου. Ομοίως, τα βίντεο και οι selfies με την παρέα μου έφτασαν σε εντελώς new level, μιας και κανένας δεν χρειάζεται να έχει την άχαρη θέση αυτού που κρατάει τη συσκευή.

Εκτός βέβαια από τη νέα τεχνολογία όσον αφορά στην κάμερα, το μοναδικό flex mode του Galaxy Z Flip3 5G δίνει τη δυνατότητα να διπλώνω το smartphone μου το οποίο χωράει ακόμα και στις μικρότερες τσέπες, ενώ αντέχει μέχρι και 200.000 αναδιπλώσεις.

Ξέχασα να αναφέρω ότι φωτογραφίες μπορώ να τραβήξω και όσο το smartphone είναι διπλωμένο ενώ ειδική αναφορά θα κάνω στο γεγονός ότι χαρακτηρίστηκε από το περιοδικό TIME ως μία από τις καλύτερες εφευρέσεις του 2021.

Τέλος, το Galaxy Z Flip3 5G βγαίνει σε cream, phantom black, green και lavender για να επιλέξεις το χρώμα που σου ταιριάζει καλύτερα.

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.

Tags