Follow us

Θάνατος 22χρονη αθλήτριας | "Δεν ήταν εμβολιασμένη" λένε συγγενείς της - Σήμερα στην Κρήτη το τελευταίο αντίο

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο θάνατος του νεαρού κοριτσιού οφείλεται σε ανακοπή καρδιάς. "Δεν ήταν εμβολιασμένη" λέει η θεία της. Σήμερα η κηδεία.

MissBloom TEAM
αδαδ

Σήμερα στα Παλαιά Ρούματα Χανίων συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στην 22χρονη φοιτήτρια Γεωργία Σολανάκη, που έχασε την ζωή της από ανακοπή καρδιάς, την ώρα της προπόνησής της στο στάδιο του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής.

Σύμφωνα με το cretalive, η σορός του νεαρού κοριτσιού έχει μεταφερθεί ήδη στην Κρήτη μετά την νεκροψία – νεκροτομή που έγινε στο νοσοκομείο Κομοτηνής από τον ιατροδικαστή Νίκο Κιφνίδη, και βρίσκεται στο σπίτι όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, με την οικογένεια της και τους οικείους να θρηνούν για το ξαφνικό φευγιό της.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο θάνατος του νεαρού κοριτσιού οφείλεται σε ανακοπή καρδιάς, με την προσοχή τώρα να πέφτει στις ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου.

Η νεκροψία έδειξε επίσης ότι η 20χρονη δεν φαίνεται να είχε κάποιο πρόβλημα υγείας, ενώ σημαντικά θα είναι και τα στοιχεία που θα προκύψουν από το smartwatch που φορούσε την ώρα της προπόνησης της το απόγευμα της Τρίτης.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ