Follow us

Release Athens 2022 | Ούτε οι Fontaines D.C. δεν μπόρεσαν να κλέψουν την παράσταση από τον απίθανο Nick Cave

Μαγνήτισε ξανά τα πλήθη που μαζεύτηκαν στην Πλατεία Νερού (15/6), αψηφώντας προβλέψεις για μπόρες, αλλά και τον "ανταγωνισμό" από την πιο συζητημένη alternative μπάντα των ημερών μας.

MissBloom TEAM
cave

Ούτε μπόρα έπεσε το βραδάκι της Τετάρτης (κι ας ακούστηκαν μερικά μπουμπουνητά στο κέντρο της Αθήνας, γύρω στις 5 το απόγευμα), ούτε και συνέβη κάτι με την ακουστική, παρά τα όσα επεισοδιακά με τους Bauhaus μερικές μέρες πριν. Οι Κασσάνδρες διαψεύστηκαν: οι ουρανοί έμειναν αραιά συννεφιασμένοι, ο ήχος αποτυπώθηκε κρυστάλλινος σε όλες τις εμφανίσεις (όπου κι αν στεκόσουν στην Πλατεία Νερού) και το Release Athens κατέγραψε ογκώδη προσέλευση κοινού, στο οποίο και πρόσφερε μια γιορτή της εναλλακτικής rock κουλτούρας.

Στη γιορτή αυτή ο Nick Cave στάθηκε αδιαφιλονίκητος πρωταγωνιστής, εν μέσω των παλαιών και νέων δυνάμεων που συγκρότησαν το πρόγραμμα της 2ης μέρας του φεστιβάλ. Δίνοντας μια συναυλία με κάμποσες απίθανες στιγμές, με τις οποίες κι ανανέωσε τους δεσμούς πίστης και λατρείας με το ελληνικό κοινό –που κρατάνε πια εδώ και 40 χρόνια, αφού τόσα συμπληρώνονται φέτος από την πρώτη του έλευση (1982, στο γήπεδο του Σπόρτινγκ, με τους Birthday Party). Μάλιστα, καθώς μας αποχαιρετούσε με το "Ghosteen Speaks" στο φινάλε του encore, δεν παρέλειψε να μας ευχαριστήσει "για όλα, μέσα σε αυτά τα χρόνια".

Δείτε περισσότερα στο athinorama.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ