Follow us

Πώς έπνιξαν τα παιδιά της Πάτρας |Τη Μαλένα με το χέρι, την Ίριδα με το πανάκι - Kαταθέτει η αδερφή της Πισπιρίγκου

Η Μαλένα με κλείσιμο αεροφόρων οδών, με το… χέρι, μέσα στο νοσοκομείο. Η Ίριδα με το πανάκι, στο σπίτι της οικογένειας. Εκεί καταλήγει το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλόγρηα.

MissBloom TEAM
Πάτρα

Η Μαλένα με το… χέρι, η Ίριδα με το… πανάκι. Ασφυκτικός θάνατος με διαφορετικό μηχανισμό. Η Μαλένα με κλείσιμο αεροφόρων οδών (μύτη και στόμα), με το… χέρι, μέσα στο νοσοκομείο. Η Ίριδα με το πανάκι, στο σπίτι της οικογένειας. Σε αυτό το συμπέρασμα, καταλήγει με αναλυτικό τρόπο, σε 20 σελίδες, το πόρισμα των ιατροδικαστών Νίκου Καρακούκη και Νίκου Καλόγρηα, χωρίς να αφήνει αμφισβητήσεις, πως πρόκειται για εγκληματικές ενέργειες από… εξωγενή παράγοντα.

Οι ιατροδικαστές εξηγούν, πως, συνδυαστικά απέκλεισαν όλα τα παθολογικά αίτια θανάτου και ανέδειξαν αυτά του βίαιου μηχανισμού θανάτου.

Κακώσεις και πανάκι έδειξαν ασφυξία

Στην 3,5 χρονών Μαλένα, που νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Πάτρας, η "διαγνωστική προσέγγιση κατευθύνεται στον στερητικό (ασφυκτικό) μηχανισμό θανάτου", όπως περιγράφεται στο πόρισμα. Η ασφυξία επιβεβαιώνεται σύμφωνα με τους ιατροδικαστές, από τις εκδορές στο ριζορίνιο (μύτη) και ένα εντύπωμα-εκχύμωση στη δεξιά παρειά (μάγουλο). Τα συγκεκριμένα ευρήματα και οι κακώσεις στην Μαλένα, αποδεικνύεται από τους ιατροδικαστές, ότι δεν έχουν προκληθεί κατά την διαδικασία ανάνηψης ή από τα νύχια του παιδιού, όπως επικαλείτο η Ρούλα Πισπιρίγκου. Επίσης, αποδεικνύουν, ότι η εκφύλιση των υπατικών κυττάρων προέρχεται από παρατεταμένη υποξία, και όχι από ηπατική ανεπάρκεια, η οποία αναφερόταν ως αιτία θανάτου του παιδιού.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ