Follow us

"Lucinda" | Για πίτσα στον Χολαργό

Μία ενδιαφέρουσα εκδοχή του πιθανότατα δημοφιλέστερου comfort food, με τρεις δυνατές υπογραφές, σε ένα μέρος που έχεις βρεθεί ξανά.

pitsa

'Φωτεινή', 'φωτισμένη'. Το "Lucinda" είναι ένα όνομα που στην Ιταλία συνηθίζουν να δίνουν στα κορίτσια που γεννιούνται την αυγή και αυτό ακριβώς επιλέχθηκε για την πολυσυζητημένη από την πρώτη στιγμή της εμφάνισής της πιτσαρία στον Χολαργό - άνοιξε στα τέλη Μαΐου. Μάλιστα, αυτό συνέβη σε έναν χώρο που δημιουργεί μεγάλη οικειότητα στους foodies, εκείνον του (πρώην πια) Juicy Grill.

Έχεις ξαναβρεθεί εδώ

Γιατί κέντρισε το ενδιαφέρον αρχικά η "Lucinda"; Βλέπεις, φέρει την υπογραφή τριών σημαντικών εκπροσώπων της αθηναϊκής εστιατορικής σκηνής: Ο Αντώνης Δρακουλαράκος του "Sushimou", ο Κυριάκος Λιοδάκης του "Granello" και o Δημοσθένης Κουβαράκης του "Juicy Grill", διαθέτοντας εντελώς διαφορετικό γευστικό προφίλ ο καθένας, ένωσαν τις δυνάμεις τους ώστε να παρουσιάσουν στο κοινό του Χολαργού -και σίγουρα όχι μόνο σε αυτό- μία φρέσκια και διαφορετική εκδοχή του πιθανότατα δημοφιλέστερου comfort food.

Δείτε περισσότερα στο athinorama.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ