Follow us

Αλέξης Πατέλης: "Μετά το coming out μου, κατάλαβα ότι την πραγματική ευτυχία την έφερνε η αποδοχή του εαυτού μου"

Ο επικεφαλής του οικονομικού γραφείου του Πρωθυπουργού μιλά ανοιχτά για την ομοφυλοφυλία, το γάμο και τo coming out που χαρίζει ελευθερία, προϋπόθεση κάθε ευτυχίας.

MissBloom TEAM
Αλέξης Πατέλης Instagram

Μια εξαιρετική συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό Antivirus ο Αλέξης Πατέλης μιλώντας ανοιχτά για τη ζωή του, τη σεξουαλική ταυτότητά του, τον γάμο του και τη δική του διαδρομή. Έπειτα από τον υφυπουργό Πολιτισμού κι αθλητισμού Νικόλα Γιατρομανωλάκη που επίσης έχει μιλήσει δημόσια για τη ζωή του στηρίζοντας με κάθε ευκαιρία τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, τώρα ένα ακόμα υψηλόβαθμο στέλεχος της ΝΔ τάσσεται υπέρ του coming out, καθώς κάθε άνθρωπος θα πρέπει να ζει ελεύθερα τη ζωή του όντας ο εαυτός του.

Οι δηλώσεις του:

Σχετικά με το coming out

"Το coming out μου το έκανα σχετικά αργά, στα 33. Πριν από αυτό, είχα περιστασιακά σχέσεις με κοπέλες. Γενικά είναι λίγο θολή στο μυαλό μου η εποχή αυτή. Θυμάμαι, πάντως, ότι από παιδί ήμουν καλός μαθητής και ότι πάντα είχα μεγάλη προσήλωση στους στόχους μου: να παίρνω καλούς βαθμούς, να μπω στο πανεπιστήμιο κλπ. Σχετικά με την προσωπική μου ζωή, πίστευα ότι θα παντρευτώ, θα κάνω παιδιά, θα πάρω ένα αμάξι και ένα εξοχικό. Τα είχα βάλει όλα δηλαδή σε κουτάκια. Μετά, όμως, το coming out μου, κατάλαβα ότι την πραγματική ευτυχία την έφερνε η αποδοχή του εαυτού μου. Αυτόν τον στόχο έπρεπε να πετύχω για να ζήσω ευτυχισμένος".

Διαβάστε περισσότερα στο WomanToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ