Follow us

Ασφυκτική πίεση στη Δήμητρα Πισπιρίγκου για το βράδυ που πέθανε η Ίριδα - Κατάθεση 10 ωρών και αντιφάσεις

Στοχευμένες αστυνομικές ερωτήσεις στη Δήμητρα Πισπιρίγκου για τις 8 κρίσιμες ώρες από 02:30 έως τις 10:45 το πρωί της 21ης Μαρτίου 2021, που εκτιμάται ότι δολοφονήθηκε η Ίριδα.

MissBloom TEAM
patra INTIME

Κατάθεση… επανάληψη για την Δήμητρα Πισπιρίγκου. Στοχευμένες αστυνομικές ερωτήσεις για τις 8 κρίσιμες ώρες από 02:30 έως τις 10:45 το πρωί της 21ης Μαρτίου 2021, που εκτιμάται ότι δολοφονήθηκε η Ίριδα.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου φαίνεται να επιχείρησε να χρησιμοποιήσει την αδερφή της ως "άλλοθι", στην δολοφονία της μικρής Ίριδας, όπως εκτιμούν οι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Ήταν το δεύτερο παιδί, όπως επισημαίνουν, που ενδεχομένως έχανε τη ζωή του από τα χέρια της, και οι υποψίες θα έπεφταν απόλυτα πάνω της, αν ήταν μόνη στο διαμέρισμα της οικογένειας. Την καθοδήγησε να πάει να βρει πρώτη το νεκρό παιδί, ενώ στη συνέχεια την έβαλε να δώσει το μοιραίο πανάκι στους αστυνομικούς.

Ερωτήσεις "παγίδα"

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου κατέθεσε ενόρκως ως μάρτυρας στους αξιωματικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, υπό διαφορετικό πρίσμα μετά το πόρισμα των ιατροδικαστών Νίκου Καρακούκη και Νίκου Καλόγρηα που δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης, πως Μαλένα και Ίριδα, δολοφονήθηκαν. Η Δήμητρα Πισπιρίγκου πέρασε το κατώφλι της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής λίγο μετά τις 12:30 χθες το πρωί, από την πλαϊνή είσοδο του αστυνομικού μεγάρου, εν μέσω αποδοκιμασιών.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ