Follow us

Μαλένα & Ιριδα | Τις έπνιξαν στον ύπνο τους - Στην ανακρίτρια ο φάκελος - Αντίστροφη μέτρηση για την Πισπιρίγκου

Ασφυκτικό θάνατο κατά τη διάρκεια του ύπνου είχαν Μαλένα και Ίριδα. Η Δήμητρα Πισπιρίγκου εμφανίστηκε ιδιαίτερα υποστηρικτική προς την αδελφή της.

MissBloom TEAM
patra

Ασφυκτικό θάνατο κατά τη διάρκεια του… ύπνου είχαν Μαλένα και Ίριδα. Η Μαλένα στις 16:40 το μεσημέρι της 13ης Απριλίου 2019, ενώ η Ίριδα στις 07:30 το πρωί της 21ης Μαρτίου 2021, όπως εκτιμούν οι αξιωματικοί που έχουν λάβει το σύνολο των καταθέσεων ιατρικού, νοσηλευτικού προσωπικού και οικείου περιβάλλοντος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Τα παιδιά αυτών των ηλικιών δεν προβάλουν αντίσταση σε αυτόν τον μηχανισμό θανάτου, γι' αυτό δεν έχουν αμυντικά τραύματα, πόσο μάλλον όταν αυτά κοιμούνται, εξηγούν ειδικοί επιστήμονες.

Οι ιατροδικαστές Νίκος Καρακούκης και Νίκος Καλόγρηας στο πόρισμά τους εξηγούν και αποδεικνύουν επιστημονικά πως το εντύπωμα στο δεξί μάγουλο της Μαλένας και οι εκδορές στην μύτη της, είναι από την άσκηση παρατεταμένη πίεσης με χέρι, που προκάλεσε την ασφυξία. Το ίδιο αποδεικνύουν για την περίπτωση της Ίριδας, στην οποία οι αεροφόροι οδοί έκλεισαν με το πανάκι στο στόμα και την μύτη του βρέφους.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ