Follow us

Σε ποιο σημείο της Αθήνας μπορείς να πιεις τα πιο "ψαγμένα" cocktails;

Σε περίπτωση που λατρεύεις τις έντονες γεύσεις αλλά και συγκινήσεις, βρήκαμε το κατάλληλο μέρος για εσένα.

MissBloom TEAM
Fridays

Η καλύτερη εποχή του χρόνου είναι εδώ και αναμένεται καυτή, ενδιαφέρουσα και άκρως περιπετειώδης. Τα ρούχα γίνονται ελαφρύτερα όπως και η διάθεση και όλοι δείχνουμε και είμαστε, πιο αισιόδοξοι και ευδιάθετοι. Με τον ήλιο να δύει μετά τις 20:30 και τη θερμοκρασία να χτυπάει κόκκινο, είναι απολύτως λογικό κανένας να μην μπορεί να κάτσει στο σπίτι. Οι δρόμοι και τα μαγαζιά είναι γεμάτα κόσμο που προσπαθεί να "δροσιστεί" και να περάσει όμορφες στιγμές με την παρέα του.

Για εμένα το καλοκαίρι, εκτός από θάλασσα, ήλιο και βόλτες, σημαίνει και τα αγαπημένα μου cocktails. Δεν υπάρχει τίποτα πιο χαλαρωτικό και ενδιαφέρον από ένα γευστικό πολύχρωμο ποτό έπειτα από μία απαιτητική μέρα - γιατί η διάθεση μπορεί να ανεβαίνει αλλά οι υποχρεώσεις συνεχίζουν να τρέχουν -. Κάθε εβδομάδα, τουλάχιστον μία φορά έχουμε καθιερώσει με τις φίλες μου τη βραδιά cocktail, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Συνήθως καταλήγουμε να γελάμε δυνατά με κίνδυνο να γίνουμε ενοχλητικές - ελπίζουμε τελικά πως όχι -.

Σε ποιο σημείο της Αθήνας μπορείς να πιεις τα πιο "ψαγμένα" cocktails;

Και μιας και στα cocktails είμαστε ειδήμονες δεν θα μπορούσαμε να μην έχουμε και το αγαπημένο μας στέκι που δεν είναι άλλο από τα TGI Fridays™ . Το φετινό καλοκαίρι προμηνύεται καυτό και άκρως... μεξικάνικο, μιας και τα αγαπημένα μας TGI Fridays™ μας μεταφέρουν νοερά σε καυτές Μεξικανικές ακτές με cocktails που θα δροσίσουν την κάθε μας στιγμή. Explore The Fridays™ Summer Experience, μία πρωτοφανή καλοκαιρινή εμπειρία που υπόσχεται να μας μείνει αξέχαστη. Άλλωστε τι καλύτερο από το να συνοδεύεις το cocktail σου με πεντανόστιμες γεύσεις στην ίδια διάθεση;

Οι έμπειροι TGI Fridays™ bartenders βάζουν για ακόμη μία φορά όλη τους τη μαεστρία και δημιουργούν τα πιο ενδιαφέροντα cocktails για όσους ξέρουν να εκτιμούν τις ιδιαίτερες γεύσεις. Προσωπικό αγαπημένο η signature Fridays™ Classic Margarita η οποία σερβίρεται frozen με γεύση lime, φράουλα ή μάνγκο. Έχω ήδη δοκιμάσει και τις τρεις και έχω πάθει μία μικρή εμμονή με το μάνγκο. Για όσους τολμούν υπάρχει η φλογερή Spicy Pineapple Margarita με el Jimador Blanco, χειροποίητο σιρόπι jalapeño & ανανά, ενώ για ένα γρήγορο ταξιδάκι στην Καραϊβική οδηγός σας θα είναι το Caribbean Rum Punch με τροπικό μάνγκο, passion fruit και ρούμι.

Fridays

Η νέα άφιξη είναι το γλυκό Bahama Mama με το εξαιρετικό Havana Club Añejo 3 Años, Malibu® και λικέρ μπανάνας, καθώς και το Tropical Island που θα σας πικάρει το ενδιαφέρον, με Αbsolut Vodka, Beefeater London Dry Gin, φρέσκο χυμό λεμονιού και lime και passion fruit. Κλασική αξία είναι αναμφισβήτητα το Zombie με Havana Club Añejo 3 Años, σιρόπι ιβίσκου, falernum λικέρ και passion fruit ενώ για τους λίγο πιο ψαγμένους έχω να προτείνω το ιστορικό Fresh Lynchburg Lemonade με Jack Daniel’s®, Triple sec, φρέσκο χυμό λεμονιού και lime θα σας ικανοποιήσει απόλυτα. Σε περίπτωση βέβαια που αγαπάς τις νέες συγκινήσεις και γεύσεις, θα σου πρότεινα το Englishman in New York με Beefeater London Dry Gin, αγγούρι, λικέρ πράσινου μήλου, φρέσκο χυμό λεμονιού και lime.

Fridays

Προφανώς, και επειδή στα TGI Fridays™ ποτέ κανείς δεν πείνασε, υπάρχουν και πιάτα Bar food για να συνδυάσουμε τα cocktails, πάντα με εσάνς Μεξικού, που συνοδεύουν επάξια τα ποτά μας. Τα τραγανά Chili Nachos με λαχταριστό Chili Con Carne, λιωμένη Queso Cheese sauce, με αυθεντικό Pico de Gallo και sour cream sauce, είναι εξαιρετικό συνοδευτικό για τη Margarita μου ενώ οι Dynamite Shrimps - τραγανές γαρίδες πανέ με δροσιστικό Pineapple Pico de Gallo και ελαφρώς πικάντικη Boom Boom sauce - δημιούργησαν μία άκρως εκρηκτική εμπειρία για τον ουρανίσκο μας.

Fridays

Επανεμφάνιση κάνουν τα μοναδικά Fridays™ Signature Glazed Cauliflower Bites, τραγανές πικάντικες μπουκιές κουνουπιδιού επικαλυμμένες με την αυθεντική Fridays™ Signature Glaze με Jack Daniel’s® Tennessee Whiskey, με νιφάδες κόκκινης πιπεριάς και καψαλισμένο σουσάμι, ενώ όπως πάντα υπάρχουν και τα κλασικά αγαπημένα burgers με 100% φρέσκο μοσχαρίσιο κιμά αλλά και τα λαχταριστά Superfood Bowls, μια σύγχρονη και εναλλακτική πρόταση, με υψηλή διατροφική αξία!

Εσύ, είσαι έτοιμη για τη δική σου Fridays™ Summer Experience;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ