Η Γεωργία στέκεται δίπλα στις γυναίκες που έχουν ανάγκη

Η Γεωργία Χατζηιωαννίδη, Υπεύθυνη Διαχείρισης Περιστατικών Έμφυλης Βίας στη "ΔΙΟΤΙΜΑ", βοηθά τα θύματα να αλλάξουν ζωή.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Αν ισχύει αυτό που λένε, πως "αν επιλέξεις μια δουλειά που αγαπάς δεν θα χρειαστεί να δουλέψεις ούτε μια μέρα στη ζωή σου", τότε πώς θα έπρεπε να νιώθει κάποιος που ξέρει ότι όχι μόνο κάνει τη δουλειά που αγαπάει, αλλά αυτή η δουλειά βοηθάει άλλους ανθρώπους να ζήσουν καλύτερα;

H Γεωργία Χατζηιωαννίδη έχει αφιερώσει την επαγγελματική της ζωή στην ενδυνάμωση και την προστασία των γυναικών. Στη ΔΙΟΤΙΜΑ εργάζεται εδώ και αρκετά χρόνια ως Υπεύθυνη Διαχείρισης Περιστατικών Έμφυλης Βίας. Προσφέρει πληροφόρηση και υποστήριξη στα θύματα. Τους παρέχει εργαλεία και γνώσεις ώστε να μπορέσουν να ξεφύγουν από το κακοποιητικό περιβάλλον και να ονειρευτούν ξανά.

Όπως μπορεί εύκολα να συμπεράνει κάνεις, η δουλειά της δεν είναι και η πιο εύκολη στον κόσμο. Τα περιστατικά που διαχειρίζεται έχουν επίδραση πάνω της. Μοιράζεται ένα μέρος του τραύματος και του πόνου που νιώθουν αυτές οι γυναίκες. Το κουβαλάει μέσα της. Και αυτό την επηρεάζει όχι μόνο ως άνθρωπο αλλά και ως προσωπικότητα.

Παρά την πίεση, το άγχος και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει καθημερινά, η Γεωργία είναι σίγουρη ότι δεν θα άλλαζε ποτέ τη δουλειά που κάνει. "Αυτό που κάνω, για μένα, είναι κάτι πέρα από δουλειά. Είναι επιλογή, είναι κάτι που αγαπώ, που με κάνει να νιώθω πολύ καλά. Υπάρχουν δυσκολίες, υπάρχουν και συναισθηματικές δυσκολίες προφανώς, αλλά είναι κάτι που δεν θα άλλαζα" απαντά με σιγουριά.

Ακόμα και για μια δυνατή γυναίκα όπως η Γεωργία, υπάρχουν μέρες που είναι πιο δύσκολες από τις άλλες. Μέρες που οι σωματικοί πόνοι δεν της επιτρέπουν να κάνει αυτά που θέλει. Για εκείνες τις μέρες, όμως, έχει μία δυνατή λύση!