Ρούλα Πισπιρίγκου | "Η Τζωρτζίνα φοβόταν μην πεθάνει όπως οι αδερφές της" - Κόλαφος το πόρισμα της ψυχολόγου

Στερείται ουσιαστικού συναισθήματος και η αφήγησή της δεν είναι αληθής", αναφέρει για τη Ρούλα Πισπιρίγκου η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη - "Η Τζωρτζίνα φοβόταν μην πεθάνει όπως οι αδερφές της".

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Απανωτά είναι τα "χτυπήματα" που δέχεται η υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, από τις Αρχές και τους φορείς που ερευνούν την υπόθεση της Πάτρας, με τους θανάτους των τριών κοριτσιών.

Μετά το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη - Καλόγρηα, που αποδίδει σε ασφυξία (άρα εγκληματική ενέργεια) τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, έρχεται και η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για να δυσχεράνει τη θέση της 33χρονης που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Συγκεκριμένα, μέσα στις 54 σελίδες της ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, η ψυχολόγος που όρισε η ανακρίτρια σημειώνει πως η Πισπιρίγκου στερείται ουσιαστικού συναισθήματος και η αφήγησή της δεν είναι αληθής.

Όσο για την Τζωρτζίνα, διαπίστωσε πως μέσα από τις ζωγραφιές της εκφραζόταν ο φόβος της να μην πεθάνει όπως οι άλλες δύο αδερφές της.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr