Στην τελική ευθεία η δίκη Λιγνάδη | Σήμερα η πρόταση του εισαγγελέα - Πότε αναμένεται η απόφαση

Σήμερα ο εισαγγελέας θα υποβάλει την πρόταση του στους δικαστές που θα κρίνουν τον Δημήτρη Λιγνάδη για τις τέσσερις περιπτώσεις βιασμού που τον βαρύνουν.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Ο εισαγγελέας Έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου που δικάζει τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρη Λιγνάδη, θα υποβάλει σήμερα την πρόταση του στους δικαστές που θα κρίνουν τον καλλιτέχνη για τις τέσσερις περιπτώσεις βιασμού σε βάρος τριών ανηλίκων αγοριών και ενός ενήλικου άνδρα που τον βαρύνουν.

Μετά από τέσσερις μήνες αποδεικτικής διαδικασίας ο εισαγγελέας Κωνσταντίνος Κούντριας, αφού έχει αξιολογήσει τις μαρτυρίες των τριών καταγγελλόντων που κατέθεσαν για όσα ισχυρίζονται ότι βίωσαν, όσων στάθηκαν στο βήμα για να επιβεβαιώσουν τους μηνυτές αλλά και όσων ήρθαν προς υπεράσπιση του ηθοποιού, σήμερα θα απευθυνθεί προς τους τρεις τακτικούς δικαστές και στους τέσσερις ενόρκους.

Ο εισαγγελέας θα ζητήσει από τους δικαστές να ακολουθήσουν την σκέψη του και να υιοθετήσουν την πρόταση του για την κήρυξη ενόχου ή αθώου του Δημήτρη Λιγνάδη.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr