Follow us

Pixie Curtis | Η 10χρονη εκατομμυριούχος επιχειρηματίας θα αποσυρθεί μόλις γίνει 15

Η Pixie από την Αυστραλία, στα δέκα της χρόνια έχει δύο επιχειρήσεις, εκατοντάδες followers στο Instagram και ζει σε έπαυλη αξίας 6,6 εκατομμυρίων δολαρίων

MissBloom TEAM
Pixie Curtis Instagram

"Κάποιες μέρες, η Pixie κάνει ότι ακριβώς κάθε κοριτσάκι της ηλικίας της. Παίζει με τα must have παιχνίδια, πηγαίνει στο σχολείο ή βγάζει βόλτα στο πάρκο με τα σκυλιά της οικογένειας Κάποιες άλλες μέρες πάλι, ζει ως jet setter, με τρόπο που πολλοί ενήλικες δεν μπορούν παρά να ονειρεύονται!"

Αυτά και άλλα πολλά αναφέρονται στο βιογραφικό σημείωμα στην εταιρική ιστοσελίδα της μικρής Pixie Curtis, που αν και μόλις 10 ετών είναι μια πλούσια επιχειρηματίας, ιδρύτρια δύο υπερκερδοφόρων επιχειρήσεων και αυτοχαρακτηριζόμενη "αυθεντική πριγκίπισσα του Instagram της Αυστραλίας".

Όλα αυτά, φυσικά, με την καθοδήγηση της μάνατζερ και μαμάς της, Roxie, που "τρέχει" παράλληλα κι άλλες οικογενειακές επιχειρήσεις, μεταξύ αυτών μια στον τομέα των Δημόσιων Σχέσεων, στον οποίο και ειδικεύεται.

Ήταν δική της ιδέα άλλωστε να βγάλει την Pixie στα social media σχεδόν με το που γεννήθηκε, μετατρέποντάς την σε αστέρι του Instagram και μίνι influencer.

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ