Follow us

Ρούλα Πισπιρίγκου | Πώς περιέγραψε στην ψυχολόγο τη δολοφονία της γιαγιάς από τον παππού της - "Τον βλέπει ως ήρωα"

Το πόρισμα της ψυχολόγου για τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Βλέπει ότι μέσα από παραβατικές πράξεις μπορεί να αποκτήσει διασημότητα και καταξίωση.

MissBloom TEAM
πισπιριγγου

Μέσα στην έκθεση της παιδοψυχολόγου για την υπόθεση δολοφονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας, γίνεται αναφορά και για το έγκλημα που διέπραξε ο παππούς της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο οποίος έπνιξε τη γιαγιά της με τα χέρια του, καταδικάστηκε σε ισόβια, αλλά αποφυλακίστηκε λίγα χρόνια μετά εξαιτίας καλής διαγωγής. Η δολοφονία αυτή ήταν πράξη αγάπης για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, σύμφωνα με το πόρισμα της ψυχολόγου.

Η δολοφονία της Σωτηρίας Πεφάνη από τον παππού της Ρούλας Πισπιρίγκου το 1964 έρχεται ξανά στο "φως", μέσα από την έκθεση της παιδοψυχολόγου για την υπόθεση της Τζωρτζίνας.

Η 33χρονη κατηγορούμενη περιέγραψε στην ψυχολόγο τo φονικό που διέπραξε ο παππούς της, μετά από καυγά με την εν διαστάσει σύζυγό του ως εξής:

Σύμφωνα με την κλινική ψυχολόγο που εξέτασε την Πισπιρίγκου, η κατηγορούμενη κατανοεί τη δολοφονία σαν μια πράξη αγάπης, ενώ εκφράζει και την πεποίθηση ότι μέσα από παραβατικές πράξεις μπορεί να αποκτήσει διασημότητα και καταξίωση. Βλέπει, δηλαδή, τον δράστη παππού της ως ήρωα.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ