Follow us

"Καταπολέμησε το hotness με λίγο coolness | Ο τρόπος να παραμείνεις cool εν μέσω καύσωνα"

Και όπως λένε και στη Θεσσαλία, "Τη δροσιά του να ‘χεις!".

MissBloom TEAM
Πάρτι iStock

Μπορεί ο χιλιοτραγουδισμένος μήνας του καλοκαιριού να είναι ο Αύγουστος αλλά ο Ιούλιος είναι αναμφισβήτητα ο βασιλιάς του. Ο μεσαίος μήνας της πιο όμορφης εποχής του χρόνου - δεν πιστεύω να έχει κανείς αντίρρηση - είναι γεμάτος αισιοδοξία, εκδρομές, βόλτες με φίλους, πάρτι και ατελείωτες ώρες στην αμμουδιά μέχρι την ρομαντική δύση του ηλίου. Σίγουρα έχεις ακούσει ότι το καλοκαίρι δείχνουμε όλοι ομορφότεροι. Και πώς να μη γίνει κάτι τέτοιο, όταν βιώνουμε γύρω μας την τελειότητα;

Ως γνήσια φαν του καλοκαιριού δεν θα μπορούσα αυτές τις μέρες κυριολεκτικά να πετάω. Τι κι αν ακόμα η πολυπόθητη άδεια δεν έχει έρθει; Ο χρόνος μου είναι μοιρασμένος ανάμεσα στα αγαπημένα μου πρόσωπα και τις αγαπημένες μου δραστηριότητες. Το μόνο πους ίσως βάλει φρένο στα σχέδιά μου είναι οι υψηλές θερμοκρασίες - γιατί αν δεν γνωρίζει ο Έλληνας από καύσωνα τότε ποιος; -.

Με νωπές ακόμα τις μνήμες του περσινού "καυτού" καλοκαιριού, αποφάσισα φέτος ότι ο καύσωνας θα με βρει έτοιμη για όλα. "Πάρτι στην παραλία να γιορτάσουμε το καλοκαίρι" ανακοίνωσα σε φίλους και συναδέλφους. "Μα πώς θα βγει κοτζάμ καλοκαίρι χωρίς ένα πάρτι της προκοπής; ", απάντησα σε όσους με ρώτησαν "Καλά δεν βαριέσαι με τόση ζέστη;".

Δεν ήξεραν όμως τον άσσο που έκρυβα στο μανίκι μου, για τον οποίο ήμουν άκρως περήφανη και ανυπόμονη. Η τελευταία μου εξόρμηση στο Σούπερ Μάρκετ συνοδεύτηκε από μία σπουδαία ανακάλυψη που ακούει στο όνομα "Οικογένεια Κλιάφα" η οποία βρίσκεται στον χώρο του αναψυκτικού από το 1926. "Δεν χάνω τίποτα να τα δοκιμάσω" σκέφτηκα και κάπως έτσι προμηθεύτηκα βυσσινάδες, πορτοκαλάδες, λεμονάδες και γκαζόζες (πόσο αγαπώ αυτή τη λέξη δεν περιγράφεται). Οι προσδοκίες μου ήταν υψηλές γιατί όπως διάβασα πρόκειται για ένα 100% ελληνικό προϊόν με βάση τα πανέμορφα Τρίκαλα και σημείο αναφοράς ολόκληρη τη Θεσσαλία.

Το πρώτο τεστ ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Οι γεύσεις ήταν κυριολεκτικά "όνειρο". Δροσιστικές, ελαφριές, νόστιμες και κυρίως χωρίς συντηρητικά! Όπως διάβασα, η συνταγή παραμένει αναλλοίωτη εδώ και 96 ολόκληρα χρόνια, ενώ η vintage συσκευασία μας ταξιδεύει σε καλοκαίρια του παρελθόντος, τότε που η αθωότητα κυριαρχούσε και η γιαγιά μας περίμενε με τη βυσσινάδα στην πόρτα του σπιτιού.

Και επειδή είναι γνωστό πλέον ότι το fitness έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, υπάρχουν και τα αναψυκτικά "ΚΛΙΑΦΑ" ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ και χωρίς θερμίδες ενώ το ολοκαίνουριο προϊόν ΒΙΒΙ COLA, σε 2 μοναδικές γεύσεις (classic και zero sugar - ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ), υπόσχεται να μας προσφέρει νέες γευστικές συγκινήσεις αλλά και την απαραίτητη δροσιά που τόσο έχουμε ανάγκη.

Και κάπως έτσι, τα αναψυκτικά "ΚΛΙΑΦΑ" έγιναν οι πρωταγωνιστές του πάρτι μου αλλά και του καλοκαιριού μου. Εξάλλου απέδειξαν και με το παραπάνω ότι μπορούν να μου προσφέρουν τη δροσιά που τόσο έχω ανάγκη ακόμα και τις πιο θερμές μέρες. Όπως άλλωστε και οι ίδιοι παραδέχονται "Στη Θεσσαλία ήμασταν πάντα hot, τώρα όμως είμαστε και cool"!


Instagram: @kliafagr

Facebook: @kliafagr

Site: https://www.kliafa.gr/

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ