Follow us

"Γρίφος" η Κυριακή των εκλογών | Πού θα κάτσει η "μπίλια" - Οι αστάθμητοι παράγοντες που μπορεί να ανατρέψουν τον σχεδιασμό

Τα ονόματα που ακούγονται για την Α΄ Αθήνας μετά την υποψηφιότητα της Άννας Ροκοφύλλου. Σε περιοδείες το μισό υπουργικό συμβούλιο το επόμενο διάστημα.

MissBloom TEAM
εκλογες EUROKINISSI

Η κυβέρνηση ανεβάζει τους ρυθμούς της προχωρώντας στην εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων όπως την ψηφιακή κάρτα εργασίας και στην προώθηση σημαντικών νομοσχεδίων, όπως οι αλλαγές στα πανεπιστήμια.

Παράλληλα όμως, ανακοινώνονται συνεχώς ονόματα υποψηφίων, ενώ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι περιοδείες μεικτών κυβερνητικών κλιμακίων σε ολόκληρη την χώρα.

Το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στο πολιτικό σκηνικό το τελευταίο διάστημα είναι έντονα προεκλογικό, γεγονός που θα επιβεβαιωθεί και την Τετάρτη, στην προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή που έχει ζητήσει ο πρωθυπουργός για την κοινωνική πολιτική.

Εκεί, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επιχειρήσει να συγκρίνει την αποτελεσματικότητα της δικής του κυβέρνησης με εκείνη του ΣΥΡΙΖΑ στους τομείς της απασχόλησης, της στήριξης των κοινωνικά ασθενέστερων και των νέων εργαζομένων.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ