Follow us

Μίνι κακοκαιρία θα σαρώσει τη χώρα - Πού και πότε θα σημειωθούν καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις

Η ποσότητα νερού που θα πέσει θα είναι κατά τόπους μεγάλη, ενώ χρειάζεται προσοχή σε σποραδικά έντονα καιρικά φαινόμενα που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα.

MissBloom TEAM
καιρος ΙΝΤΙΜΕ ΝΕWS

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τα ξημερώματα της Παρασκευής η μίνι κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα και θα συνεχίσει να την πλήττει μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής, όπου θα σημειωθούν έντονες βροχοπτώσεις και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που ανάρτησε ο μετεωρολόγος του Open, Κλέαρχος Μαρουσάκης, η ποσότητα νερού που θα πέσει θα είναι κατά τόπους μεγάλη, ενώ χρειάζεται προσοχή σε σποραδικά έντονα καιρικά φαινόμενα που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κλέαρχου Μαρουσάκη

"Στο βίντεο που ακολουθεί αποτυπώνεται με χρονικό βήμα τριώρου ο όγκος νερού που αναμένεται να πέσει σε περιοχές της χώρας μας από αύριο τα ξημερώματα μέχρι και το μεσημέρι της Κυριακής περίπου.

Στο πάνω μέρος του χάρτη υπάρχει η ένδειξη για την ημέρα και την ώρα όπου ισχύει η πρόγνωση και στο κάτω μέρος του χάρτη η χρωματική κλίμακα σε χιλιοστά. Τονίζεται ότι 1 χιλιοστό αντιστοιχεί σε χίλια λίτρα νερού ή έναν τόνο ανά στρέμμα.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ