Follow us

Πτώση Antonov | Τα μυστήρια της τραγωδίας και το "κρυφτούλι" με τα πυρομαχικά - Τι είναι η λευκή ουσία που εντοπίστηκε

Αναπάντητα ερωτήματα γύρω από το φορτίο του ουκρανικού εμπορικού αεροσκάφους που κατέπεσε στην Καβάλα και φέρεται να μετάφερε πυρομαχικά από την πόλη Νις της Σερβίας στο Μπαγκλαντές.

MissBloom TEAM
αεροπλανο INTIME NEWS

Συνεχίστηκαν κατά τη διάρκεια όλης της νύχτας οι έρευνες γύρω από το σημείο που κατέπεσε το αεροσκάφος Antonov, το βράδυ του Σαββάτου στην Καβάλα, σημαίνοντας συναγερμό στις Αρχές και στους κατοίκους της περιοχής.

Το Τάγμα Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίων Ξηράς συνέχισε με τον εντοπισμό και τη σήμανση πυρομαχικών που έχουν διασκορπιστεί από τα συντρίμμια του αεροσκάφους, ηλικίας 51 ετών σοβιετικής τεχνολογίας. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει συγκέντρωση και απομάκρυνση ή επί τόπου εξουδετέρωσή τους, κάτι που θα κριθεί από το κλιμάκιο.

Για τον λόγο αυτό κρίθηκε αναγκαίο να παραμένει σε ισχύ μέχρι νεωτέρας η απαγόρευση της κυκλοφορίας οχημάτων και πεζών στις αγροτικές περιοχές των Αντιφιλίππων και Παλαιοχωρίου.

Την ίδια ώρα, αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα γύρω από το φορτίο του ουκρανικού εμπορικού αεροσκάφους που με 8 άτομα πλήρωμα φέρεται να μετάφερε πυρομαχικά από την πόλη Νις της Σερβίας στο Μπαγκλαντές με ενδιάμεσους σταθμούς το Αμμάν της Ιορδανίας, το Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας και το Αχμενταμπάντ της Ινδίας.

Παρά το γεγονός ότι οι Σέρβοι υποστηρίζουν πως το φορτίο αφορούσε εκπαιδευτικά και φωτιστικά βλήματα όλμων, πηγές της Πολιτικής Αεροπορίας λένε στην εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ" ότι η συγκεκριμένη πτήση δεν είχε δηλωθεί ως cargo flight και ότι η αποφυγή προσδιορισμού του φορτίου παραπέμπει σε πρακτικές παράνομης διακίνησης χημικών και επικίνδυνων όπλων.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ