Follow us

Καινοτομία, απόδοση και αισθητική | Η Dyson φέρνει την νέα εποχή στους ανεμιστήρες και τους καθαριστές αέρα

Τα δύο νέα μοντέλα της Dyson προσφέρoυν δροσερό και καθαρό αέρα μέσα από πρωτότυπο σχεδιασμό και άριστη απόδοση.

MissBloom TEAM
Καινοτομία, απόδοση και αισθητική | Η Dyson φέρνει την νέα εποχή στους ανεμιστήρες και τους καθαριστές αέρα Courtesy of Dyson

Η καλοκαιρινή περίοδος στη χώρα μας φημίζεται για πολλούς λόγους, ένας από αυτούς είναι η υψηλή θερμοκρασία. Αν και μας προσφέρει την ευκαιρία να δροσιστούμε στις υπέροχες γαλάζιες θάλασσες και τις χρυσές παραλίες, όταν βρισκόμαστε μακριά τους, έχουμε ανάγκη από ένα άλλο είδος δροσιάς. Στο γραφείο και το σπίτι ο ανεμιστήρας γίνεται απαραίτητος. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να θυσιάζεις την αισθητική του χώρου, την ηρεμία και την καθαρότητα του αέρα στους ανεμιστήρες προηγούμενης γενιάς. Μπορείς να έχεις άριστη απόδοση, δροσερό χώρο, υψηλή αισθητική και καθαρό αέρα με τα νέα μοντέλα της Dyson, Dyson Cool™ AM07 Tower & Dyson Pure Cool™ TP02.

Πρόκειται για δύο νέες συσκευές, που φέρνουν την καινοτομία στους ανεμιστήρες και τους καθαριστές αέρα, γράφοντας από την αρχή κάθε τους δυνατότητα και χαρακτηριστικό. Αν, λοιπόν, τόσο καιρό έψαχνες τον ιδανικό ανεμιστήρα αλλά και τον κατάλληλο καθαριστή αέρα, που θα κάνει παρελθόν τις αλλεργίες, τότε συνέχισε να διαβάζεις.

Dyson Cool™ AM07 Tower | Όταν ο ανεμιστήρας απέκτησε στιλ και περισσότερες δυνατότητες από ποτέ

Ο ανεμιστήρας δαπέδου Dyson Cool™ AM07 Tower εξασφαλίζει δροσερό αέρα και εντυπωσιάζει με τον πρωτότυπο σχεδιασμό και την άριστη απόδοση. Είναι κατάλληλος για μεγάλους χώρους, ενώ είναι εξαιρετικά αθόρυβος και δυνατός προσφέροντας δροσιά όλο το καλοκαίρι και διατηρώντας τον περιβάλλοντα χώρο στη σωστή θερμοκρασία.

Καινοτομία, απόδοση και αισθητική | Η Dyson φέρνει την νέα εποχή στους ανεμιστήρες και τους καθαριστές αέρα

Ο ανεμιστήρας Dyson Cool™ AM07 Tower διαθέτει ιδιαίτερο σχεδιασμό χωρίς περιστρεφόμενα πτερύγια και άβολες γρίλιες. Για πρώτη φορά ο ανεμιστήρας αποκτάει αισθητική, ενώ προσφέρει την απαραίτητη προστασία των παιδιών, όπως επίσης και τον εύκολο καθαρισμό του.

Courtesy of Dyson

Η προηγμένη τεχνολογία Air Multiplier™ ενισχύει τον περιβάλλοντα αέρα παρέχοντας μια συνεχή, ισχυρή και ομαλή ροή αέρα 500 lt/sec. Σε συνδυασμό με τη λειτουργία περιστροφής 70° και τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ 10 ταχυτήτων εξασφαλίζει ότι ο δροσερός αέρας διαχέεται σε ολόκληρο το δωμάτιο με τη ρύθμιση που ταιριάζει στις δικές σου προτιμήσεις και ανάγκες.

Courtesy of Dyson

Τα πλεονεκτήματα του σχεδιασμού του δεν σταματούν εδώ, αφού ακόμα και το τηλεχειριστήριο του είναι καινοτόμο. Έχει καμπυλωτή σχεδίαση και είναι μαγνητισμένο, ώστε να τοποθετείται στην κορυφή της συσκευής για εύκολη πρόσβαση και αποθήκευση. Ο ανεμιστήρας Dyson Cool™ AM07 Tower φέρει και χρονοδιακόπτη, ο οποίος ρυθμίζεται από 15 λεπτά έως 9 ώρες παρέχοντάς τη δυνατότητα αδιάλειπτης λειτουργίας.

Courtesy of Dyson

Dyson Pure Cool™ TP02 | Καθαρίζει έξυπνα τον αέρα και δροσίζει

Ο καθαριστής αέρα και ανεμιστήρας Dyson Pure Cool™ Link TP02 Tower εξασφαλίζει καθαρό αέρα όλο τον χρόνο, ενώ παράλληλα δροσίζει σαν ανεμιστήρας το καλοκαίρι συνδυάζοντας πρωτότυπο σχεδιασμό χωρίς πτερύγια και άριστη απόδοση.

Το μοναδικό σύστημα διήθησης του Dyson Pure CoolTM Link TP02, με φίλτρα που συλλαμβάνουν το 99,95% των εξαιρετικά μικρών σωματιδίων, αλλεργιογόνων και αερίων. Σε συνδυασμό με την τεχνολογία Air Multiplier™, που ενισχύει τον περιβάλλοντα αέρα παρέχοντας μια συνεχή, ισχυρή και ομαλή ροή καθαρού αέρα σε όλο το δωμάτιο, καθιστούν το Dyson Pure Cool™ Link TP02 την ιδανική συσκευή για σωστό καθαρισμό του χώρου. Μάλιστα, διαθέτει πιστοποίηση για περιπτώσεις άσθματος και αλλεργιών από το Ίδρυμα για Άσθμα και Αλλεργίες της Αμερικής.

Courtesy of Dyson

Ο καθαριστής αέρα και ανεμιστήρας Dyson Pure Cool™ Link TP02 Tower διαθέτει, ακόμα, λειτουργία Auto Mode, που παρακολουθεί την ποιότητα του αέρα, ρυθμίζει αυτόματα την ροή του και ενεργοποιείται ή απενεργοποιείται ανάλογα ενημερώνοντας την εφαρμογή Dyson Link στο κινητό. Για εσένα, που κοιμάσαι ελαφριά, υπάρχει η ειδική λειτουργία Night Mode, που επιτρέπει τις πιο αθόρυβες ρυθμίσεις, ενώ ταυτόχρονα μειώνει τον φωτισμό στην οθόνη ώστε να απολαμβάνεις έναν άνετο βραδινό ύπνο.

Courtesy of Dyson

Η περιστροφή 90ο παρέχει μεγάλη διάχυση του καθαρού αέρα σε όλο το δωμάτιο και η δυνατότητα επιλογής μεταξύ 10 ταχυτήτων εξασφαλίζει ότι θα έχεις κάθε στιγμή τη ρύθμιση που σου ταιριάζει. Το τηλεχειριστήριο του έχει και αυτό καμπυλωτή σχεδίαση και είναι μαγνητισμένο, ώστε να τοποθετείται στην κορυφή της συσκευής για εύκολη πρόσβαση. Τέλος, είναι ασφαλής και εύκολος στον καθαρισμό, καθώς δεν διαθέτει περιστρεφόμενα πτερύγια ή άβολες γρίλιες.

Courtesy of Dyson

Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου το www.damkalidis.gr και στο Instagram Account @dyson_damkalidis_distributor

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ