Follow us

Πειθαρχική έρευνα σε βάρος του Αλέξη Κούγια - Για τις φωτογραφίες θυμάτων και μηνυτών του Λιγνάδη στην ιστοσελίδα του

Ο Κούγιας ανήρτησε σε ιστοσελίδα του φωτογραφίες μηνυτών του Δημήτρη Λιγνάδη αλλά και μαρτύρων, χαρακτηρίζοντάς τους "επαγγελματίες ομοφυλόφιλους".

MissBloom TEAM
κουγιας ΙΝΤΙΜΕ

Συμπληρωματική πειθαρχική έρευνα ασκήθηκε σε βάρος του Αλέξη Κούγια, δικηγόρου του Δημήτρη Λιγνάδη, που έχει καταδικαστεί σε 12 χρόνια φυλάκιση για τον βιασμό δύο ανήλικων αγοριών, με την ποινή να έχει ανασταλτικό χαρακτήρα μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης στο Εφετείο.

Στην έρευνα προχώρησε ο επικεφαλής των Πειθαρχικών Συμβουλίων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ), Ζήσης Κωνσταντίνου.

Οι φωτογραφίες θυμάτων, μηνυτών και μαρτύρων

Η συμπληρωματική προκαταρκτική πειθαρχική έρευνα σε βάρος του γνωστού ποινικολόγου, που εκπροσωπεί τον ηθοποιό, διατάχθηκε από τον κ. Κωνσταντίνου, καθώς ο συγκεκριμένος δικηγόρος ανάρτησε σε ιστοσελίδα του στο Διαδίκτυο, προσωπικές φωτογραφίες μηνυτών του Δημήτρη Λιγνάδη αλλά και μαρτύρων, χαρακτηρίζοντας τους, μεταξύ άλλων, "αδίστακτους, στρατευμένους επαγγελματίες ομοφυλόφιλους" που δήθεν παραπλάνησαν "επί 18 μήνες την ελληνική κοινωνία και τους αγνούς Έλληνες πολίτες – οικογενειάρχες".

Να σημειωθεί ότι οι φωτογραφίες που δημοσίευσε ο κ. Κούγιας προέρχονται, όπως ο ίδιος ανέφερε στη σχετική ανακοίνωσή του, από τα δημόσια instagram των συγκεκριμένων προσώπων.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ