Follow us

Voucher έως και 300 ευρώ για διακοπές σε Βόρεια Εύβοια και Σάμο - Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα

Το North Evia – Samos Pass μπορεί να χρησιμοποιηθεί για δαπάνες διαμονής, εστίασης, τοπικών μεταφορών στις δύο πληγείσες περιοχές.

MissBloom TEAM
τουρισμος iStock

Ανοίγει σήμερα Δευτέρα η πλατφόρμα North Evia – Samos Pass μέσω της ιστοσελίδας vouchers.gov.gr. για τη δεύτερη φάση του προγράμματος που δίνει επίδομα έως και 300 ευρώ για διακοπές σε Βόρεια Εύβοια και Σάμο.

Σκοπός της πλατφόρμας είναι η στήριξη της τουριστικής δραστηριότητας στη Βόρεια Εύβοια και τη Σάμο, μέσω της οικονομικής ενίσχυσης των ταξιδιωτών.

Το North Evia – Samos Pass μπορεί να χρησιμοποιηθεί για δαπάνες διαμονής, εστίασης, τοπικών μεταφορών στις δύο πληγείσες περιοχές.

Για την αίτηση δεν τίθενται συγκεκριμένα εισοδηματικά κριτήρια και συνεπώς δικαίωμα να διεκδικήσουν την οικονομική ενίσχυση έχουν όσοι πολίτες:

είναι φορολογικοί κάτοικοι Ελλάδος σύμφωνα με τη φορολογική δήλωση του φορολογικού έτους 2020 και

Δεν είναι δικαιούχοι – ωφελούμενοι στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικού τουρισμού περιόδου 2021-2022, του προγράμματος κοινωνικού τουρισμού της Δ.Υ.Π.Α. 2022 και της δράσης "Τουρισμός για όλους" του υπουργείου Τουρισμού ή συναφούς παροχής από οποιονδήποτε άλλο φορέα για την ίδια χρονική περίοδο.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ