Follow us

Salty Stories | Πώς θα γίνεις η πρωταγωνίστρια του φετινού καλοκαιριού;

Η πετσέτα θαλάσσης σου θα γίνει το επίκεντρο της προσοχής.

MissBloom TEAM
πετσετες

Τα ψέματα τελείωσαν: Σε λίγες μέρες θα χαλαρώνεις στην πιο χρυσαφένια αμμουδιά απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα. Οι σκέψεις σου είναι ήδη στο νησί αλλά πίσω στην πόλη υπάρχει μία σοβαρή εκκρεμότητα που ακούει στο όνομα "βαλίτσα". Να το πάρεις εκείνο το φόρεμα που δεν σε βολεύει και πολύ αλλά είναι εντυπωσιακό; Πόσα ζευγάρια παπούτσια μπορεί να χρειαστείς; Και τελοσπάντων 10 μαγιό είναι εντάξει ή μήπως είναι υπερβολή;

Η αλήθεια είναι ότι ο καθένας έχει τις δικές του ανάγκες και αντιλαμβάνεται διαφορετικά το ντύσιμο κατά τη διάρκεια των διακοπών. Υπάρχει ωστόσο και κάτι που όσα χρόνια κι αν περάσουν θα έχει πάντα θέση στη βαλίτσα των καλοκαιρινών μας διακοπών. Αυτό δεν είναι άλλο από την πετσέτα θαλάσσης! Αφράτη και απαλή, με εντυπωσιακά χρώματα συμπληρώνει με αρμονία τις εμφανίσεις σου στην παραλία και γίνεται ο απόλυτος πρωταγωνιστής των διακοπών σου. Και επειδή ένας πρωταγωνιστής οφείλει να είναι άψογος, βρήκαμε τις πιο stylish πετσέτες θαλάσσης στον ΑΝΕΜΟΣ, με χειροποίητα σχέδια και luxury διάθεση!

Salty Stories | Πώς θα γίνεις η πρωταγωνίστρια του φετινού καλοκαιριού;

Κάνοντας μια περιήγηση στο ηλεκτρονικό κατάστημα ΑΝΕΜΟΣ θα βρεις μια τεράστια ποικιλία από πετσέτες θαλάσσης. Πρόκειται για χειροποίητα σχέδια ελληνικής κατασκευής, φτιαγμένα με έμφαση στην ποιότητα και φυσικά το στιλ. Όποια κι αν είναι τα γούστα σου, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρεις το ιδανικό σχέδιο για σένα. Πετσέτες με μινιμαλιστικά σχέδια, μονόχρωμες, με λεπτομέρειες στο τελείωμα και με πιο boho patterns.

πετσετα

Τα χρώματα που θα αντικρίσεις σου προσφέρουν τα απόλυτα summer vibes! Η συλλογή Summer μπορεί να σε ταξιδέψει στο αγαπημένο σου ελληνικό νησί μαζί με όλα τα ζουμερά φρούτα του καλοκαιριού. Η συλλογή Montpellier από την άλλη, μπορεί να σου προσφέρει τα bohovibes που έψαχνες. Όλες οι πετσέτες, όμως, μπορούν να σου προσφέρουν την ιδανική στιγμή ηλιοθεραπείας! Η επάνω επιφάνεια της πετσέτας ΑΝΕΜΟΣ είναι πετσετέ και η κάτω σκέτο ύφασμα για να μη λερώνεται με άμμο και άλλα μικροαντικείμενα όταν την στρώνεις στη παραλία!

πετσετες

Τα Salty Stories σου αυτό το καλοκαίρι θα συνοδεύονται με ποιότητα και affordable luxury in any kind!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ