Δίκη Φιλιππίδη - Μαρτυρία φωτιά | Δεν θα δεις θέατρο ούτε από το πεζοδρόμιο" - Χωρίς χειροπέδες ο ηθοποιός στο δικαστήριο

Η δίκη συνεχίζεται με την κατάθεση ενός φίλου της πρώτης ηθοποιού που κατήγγειλε τον Πέτρο Φιλιππίδη για βιασμό

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Μόνος, χωρίς αστυνομική συνοδεία και χειροπέδες, έφθασε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο το πρωί ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης που στις αρχές του μήνα βγήκε από την φυλακή με απόφαση του δικαστηρίου ενώπιον του οποίου δικάζεται για σεξουαλική βία σε βάρος τριών συναδέλφων του.

Η δίκη συνεχίζεται σήμερα με την κατάθεση ενός φίλου της πρώτης ηθοποιού που έχει καταγγείλει τον Πέτρο Φιλιππίδη για βιασμό.

Ο μάρτυρας καταθέτει όσα του είχε περιγράψει η φίλη του για την ημέρα που ο κατηγορούμενος θιασάρχης φέρεται να βίασε τη γυναίκα, στη διάρκεια επαγγελματικού ραντεβού.

"Στη συνάντηση ήταν μόνοι στα γραφεία. Εκείνος είχε ερωτική διάθεση. Εκείνη θέλησε να φύγει από τον χώρο. Ο Φιλιππίδης την εμπόδισε, την έσπρωξε σε ένα τραπέζι και προέβη σε πράξη που συνιστά βιασμό. Η Αλεξάνδρα είχε σοκαριστεί από τη βιαιότητα. Προσπάθησε να αντιδράσει και ο κατηγορούμενος θύμωσε και την άφησε" κατέθεσε ο μάρτυρας, συμπληρώνοντας ότι του το εκμυστηρεύτηκε η καταγγέλλουσα σε κατ' ίδιαν συνάντηση. "Δεν θα ξεχάσω το βλέμμα της" συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με τον μάρτυρα, το φερόμενο θύμα, μετά το περιστατικό και ενώ ο Φιλιππίδης εξακολουθούσε να της τηλεφωνεί, δεν ήθελε να έρθει σε ρήξη με τον κατηγορούμενο, "με έναν τόσο εδραιωμένο άνθρωπο στον χώρο γιατί δεν ήξερε τι συνέπειες θα είχε όλο αυτό".

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr