Follow us

"Τα χειρουργεία δεν τελειώνουν, αυτό το υγρό καίει το κόκκαλο για 20 μέρες"

Η Κωνσταντίνα Κούνεβα συνάντησε την Ιωάννα Παλιοσπύρου και συζήτησαν για την κοινή τραυματική εμπειρία τους – την επίθεση που δέχτηκαν με καυστικό υγρό.

MissBloom TEAM
παλιοσπυρου Instagram

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου και η Κωνσταντίνα Κούνεβα έχουν πολλά κοινά. Και τα περισσότερα από αυτά δεν σχετίζονται καν με τον αφόρητο πόνο που βίωσαν έπειτα από την επίθεση που δέχτηκαν με καυστικό υγρό. Στην τελική, η κοινή τραυματική εμπειρία που έζησαν σε διαφορετικούς χρόνους, ηλικίες και συνθήκες δεν είναι αυτό που της ενώνει πραγματικά. Οι δύο γυναίκες κατέχουν το ίδιο πάθος για ζωή, την ίδια εσωτερική δύναμη να διεκδικήσουν το μέλλον που ονειρεύτηκαν και τους αξίζει. Γιατί όπως απέδειξαν μέσα από την ιστορία τους, δεν κρίνονται όλα από μια "κακή" στιγμή.

Στο νέο επεισόδιο του podcast "Ιωάννα", η οικοδέσποινα συνάντησε την Κωνσταντίνα Κούνεβα και συζήτησαν για όλα τα παραπάνω, υπενθυμίζοντας στους ακροατές πως η πίστη και η ελπίδα είναι οι μοναδικοί σύμμαχοι για να επιτευχθεί ακόμα και το ακατόρθωτο. Σε σχετική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιωάννα Παλιοσπύρου παρέθεσε στην λεζάντα της φωτογραφίας όπου ποζάρει χαμογελαστή δίπλα στην Κωνσταντίνα Κούνεβα μερικά αποσπάσματα από την συζήτησή τους, σημειώνοντας χαρακτηριστικά:

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ