Follow us

Ο "Επιτάφιος" του Γιάννη Ρίτσου μελοποιημένος από τον Μίκη Θεοδωράκη στη Ρεματιά

Η Πέμη Ζούνη συμπράττει με τον Ιάκωβο Κολανιάν σε μια μουσική – ποιητική παράσταση αφιερωμένη στον μεγάλο Έλληνα συνθέτη.

MissBloom TEAM
ζουνη

Δύο καταξιωμένοι καλλιτέχνες του χώρου του θεάτρου και της μουσικής, η ηθοποιός Πέμη Ζούνη και ο κιθαριστής Ιάκωβος Κολανιάν συμπράττουν αυτό το καλοκαίρι στη μουσικο-ποιητική βραδιά προς τιμήν του Μίκη Θεοδωράκη, του Έλληνα συνθέτη με τη μεγαλύτερη απήχηση στο ελληνικό -και όχι μόνο- κοινό. Οι δύο καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν τον "Επιτάφιο", το έργο που άνοιξε τον δρόμο για να κοινωνήσει ο κόσμος με την ποίηση, μέσα από παραδοσιακά, λαϊκά αλλά και κλασικά στοιχεία της μουσικής. Η επόμενη παράσταση είναι στις 29 Ιουλίου στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου.

Ο "Επιτάφιος" θα παρουσιαστεί για σόλο κλασική κιθάρα, που διασκεύασε ο Ιάκωβος Κολανιάν και παρουσίασε σε μεγάλες αίθουσες συναυλιών σε Ελλάδα και περιοδείες στο εξωτερικό (Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Merkin Hall Νέα Υόρκη κ.λ.π) με εγκωμιαστικές κριτικές από κοινό και μουσικοκριτικούς. Μεταξύ των μερών η Πέμη Ζούνη θα ερμηνεύσει τους στίχους των ποιημάτων.

Δείτε περισσότερα στο athinorama.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ