Follow us

āfros paros | Κυκλαδίτικες γεύσεις και gourmet snacks στο πιο γευστικό στέκι της Πάρου

Είτε είσαι on the go ή θέλεις να κάνεις μια στάση για recharge, στον afro θα έρχεσαι ξανά και ξανά.

MissBloom TEAM
AFROS

Οι καλοκαιρινές διακοπές είναι προ των πυλών ή έχουν ήδη ξεκινήσει και το πανέμορφο νησί της Πάρου είναι και φέτος ένας από τους πιο δημοφιλείς Κυκλαδίτικους προορισμούς. Αν ο δρόμος σου, σε οδηγήσει φέτος εκεί, στη λίστα σου πρέπει να μπει το āfros paros στη Νάουσα.

Loading...

Η έμπνευση των γευστικών δημιουργιών του μενού είναι η ελληνική κουζίνα και τα Κυκλαδίτικα προϊόντα. Ξεκινώντας από το πρωί, μπορείς να επιλέξεις μεταξύ γλυκών και αλμυρών γεύσεων με εκλεκτές πρώτες ύλες σε πρωτότυπους συνδυασμούς, όπως vegan brownie με γλυκοπατάτα, vegan cake με φυστίκι και ελαιόλαδο και vegan ρυζόγαλο με γάλα καρύδας. Από τα sandwiches ξεχωρίζουν αυτό με παστράμι, γραβιέρα και χειροποίητη μαγιονέζα με καπνιστό χέλι, όπως και οι πιο well-being και ελαφριές επιλογές με ψητά λαχανικά, vegan τυρί, πάστα ελιάς και πέστο λιαστής ντομάτας ή αυτό με χούμους βασιλικού, φύτρες και πέστο βασιλικού.

āfros paros | Κυκλαδίτικες γεύσεις και gourmet snacks στο πιο γευστικό στέκι της Πάρου

Δροσερές και απόλυτα γευστικές, οι σαλάτες του āfros paros είναι η ιδανική επιλογή για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Ξεχωρίζει η σαλάτα με μακαρόνια χαρουπιού από την Κρήτη, φρέσκο κολοκύθι, βιολογικά μαυρομάτικα φασόλια και γλυκιά κόκκινη πιπεριά όπως και η ελληνική εκδοχή της Ceasar’s salad με kale, παστράμι γαλοπούλας, αρσενικό Νάξου και sauce με καπνιστό χέλι. Στη βιτρίνα του āfros paros θα βρεις καθημερινά πίτες με χειροποίητο φύλλο σε διάφορους γευστικούς συνδυασμούς, με επικρατέστερο αυτόν με σπανάκι και φέτα, βουτυρένια κρουασάν, cakes και cookies αλλά και δημιουργίες της ημέρας με εποχιακά υλικά.

AFROS

Ο āfros paros άνοιξε τις πόρτες του τον Ιούνιο του 2021 στον Περιφερειακό Νάουσας. Ο minimal σχεδιασμός σε συνδυασμό με Κυκλαδίτικα στοιχεία είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του χώρου, που υποδέχεται τους επισκέπτες καθημερινά από τις πρωινές ώρες μέχρι αργά το απόγευμα για καφέ, ροφήματα και μοναδικές γευστικές δημιουργίες.

Instagram: @afros_sipandbites

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ