Follow us

Ρούλα Πισπιρίγκου | Η πρώτη αντίδραση μετά την ποινική δίωξη - Τη νοιάζει η εικόνα της στα ΜΜΕ [Βίντεο]

Αδικημένη νιώθει η Ρούλα Πισπιρίγκου, που κατηγορείται πλέον για τους θανάτους και των τριών παιδιών της - Πώς θα αντικρούσει τις κατηγορίες

MissBloom TEAM
πισπιριγγου Eurokinissi

Η εικόνα της προς τα έξω από τα ΜΜΕ φαίνεται να απασχολεί πολύ τη Ρούλα Πισπιρίγκου, ακόμα και μετά την άσκηση ποινικής δίωξης εις βάρος της για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας.

Ειδικότερα, η Εισαγγελία Πρωτοδικών σήμερα άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος της 33χρονης γυναίκας για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συρροή.

Την πρώτη αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου μετά την ποινική δίωξη που της ασκήθηκε, μετέφερε ο δικηγόρος της, Όθωνας Παπαδόπουλος. Όπως είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, περίμενε τη συγκεκριμένη εξέλιξη, καθώς η ένδειξη ή υπόνοια είναι αρκετή προκειμένου να ασκηθεί ποινική δίωξη.

Σε ερώτηση για το πώς νιώθει η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά από αυτή την εξέλιξη, ο δικηγόρος της είπε: "Αισθάνεται ότι βάλλεται από παντού, ότι βρίσκεται σε καθεστώς δημόσιας διαπόμπευσης, αισθάνεται ότι αδικείται και ότι αδικείται σε σχέση με την εικόνα της, όπως εκείνη βγαίνει από τα ΜΜΕ".

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ