Follow us

Δολοφονία στο Περιστέρι | Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 22χρονου - Η 3η γυναικοκτονία σε 36 ώρες

Οι τσακωμοί και οι καβγάδες μεταξύ του νεαρού ζευγαριού ήταν συχνοί, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές. Το άτυχο κορίτσι βρέθηκε ανάσκελα πάνω στο κρεβάτι του χωρίς την μπλούζα του.

MissBloom TEAM
φονος

DNA του δολοφόνου στα νύχια και στα δάχτυλα της άτυχης Νικολέτας, που αντιστάθηκε σθεναρά για να διαφύγει και να σωθεί από τα χέρια του. Η 3η γυναικοκτονία σε χρονικό διάστημα… 36 ωρών, η 8η το πρώτο επτάμηνο του 2022. Θύμα αυτή τη φορά ένα 17χρονο κορίτσι στο Περιστέρι και φερόμενος δράστης ο 22χρονος σύντροφός της από το Πακιστάν, ο οποίος αναζητείται. Η άτυχη Νικολέτα πάλεψε πάνω στο κρεβάτι με τον δολοφόνο της, ο οποίος της έκλεισε με τα χέρια του, την μύτη και το στόμα. Το άγριο έγκλημα φαίνεται να συνέβη μεταξύ 16:00 και 20:00, την Δευτέρα, μέσα στο σπίτι που διέμενε το άτυχο κορίτσι μαζί με την μητέρα και την αδερφή της, στην οδό Αραχώβης στο Περιστέρι. Με τον βασικό ύποπτο, φέρεται να διατηρούσαν σχέση τους τελευταίους 10 μήνες, ενώ ο 22χρονος διέμενε μαζί της, γεγονός που είχε προκαλέσει τις αντιδράσεις της μητέρας της.

Η μητέρα του άτυχου κοριτσιού και η αδερφή της είχαν φύγει από το σπίτι στις 16:00 το μεσημέρι της Δευτέρας προκειμένου να εργαστούν σε κατάστημα πώλησης έτοιμων τροφίμων. Τότε φαίνεται να πήγε στο σπίτι ο 22χρονος από το Πακιστάν, ο οποίος είχε κλειδιά του σπιτιού, καθώς δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης του.

Από τις 18:00 το απόγευμα της Δευτέρας, η μητέρα καλούσε την 17χρονη, αλλά αυτή δεν απαντούσε στα τηλέφωνα. Μετά τις 21:00 το βράδυ και ενώ προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν με την Νικολέτα χωρίς να έχουν απόκριση, άρχισαν να ανησυχούν. Η μικρότερη αδερφή μαζί με τον σύντροφο της μητέρας (Σύρος στην καταγωγή) πήγαν στο σπίτι για να δουν τι συμβαίνει, και βρέθηκαν μπροστά στο άγριο έγκλημα.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ