Περιστέρι | Σοκαριστική αποκάλυψη - Θύματα ασέλγειας η Νικολέτα και ο 8χρονος αδερφός της - Τα βίαζαν για δύο χρόνια [Βίντεο]

Η τραγική ιστορία της 17χρονης Νικολέτας που δολοφονήθηκε στο Περιστέρι - Τρεις άνδρες ασελγούσαν σε βάρος της τότε 11χρονης κοπέλας και του 8χρονου αδελφού της για δυο ολόκληρα χρόνια - Η αποκάλυψη του πατέρα

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Μια τραγική ιστορία κουβαλούσε η 17χρονη Νικολέτα, που βρέθηκε νεκρή από ασφυκτικό θάνατο, στο σπίτι της στο Περιστέρι, με τον 22χρονο σύντροφό της από το Πακιστάν να αναζητείται ως ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της.

Η αποκάλυψη που έκανε ο πατέρας της είναι συγκλονιστική. Όπως είπε στον ΑΝΤ1, η Νικολέτα αλλά και ο μεγάλος του γιος (από τα συνολικά 4 παιδιά της οικογένειας) πριν από λίγα χρόνια, όταν ήταν 11 και 8 ετών αντίστοιχα, στο Μακροχώρι Ημαθίας όπου μεγάλωσαν, είχαν πέσει θύματα συστηματικής ασέλγειας από τρεις άνδρες οι οποίοι καταδικάστηκαν.

"Κάθομαι και βλέπω φωτογραφίες και όλο κλαίω. Πριν από ένα μήνα περνούσαμε καλά, το 'χα στην αγκαλιά μου. Είμαι ράκος. Το παιδί μου δεν μπορεί να το φέρει κανένας πίσω", λέει απαρηγόρητος ο πατέρας της 17χρονης.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr