Follow us

ΗΠΑ | Χαροπαλεύει υπάλληλος των McDonald’s - Νεαρός τον πυροβόλησε για μια κρύα μερίδα τηγανιτές πατάτες

Ο 23χρονος σερβιτόρος των McDonald’s τραυματίστηκε πολύ σοβαρά από σφαίρα στον λαιμό επειδή σέρβιρε κρύα μια μερίδα τηγανιτές πατάτες.

MissBloom TEAM
δολοφονια ΑΠΕ-ΜΠΕ

Υπάλληλος της αλυσίδας εστιατορίων McDonald’s στη Νέα Υόρκη βρίσκεται μεταξύ ζωής και θανάτου αφού τραυματίστηκε από σφαίρα κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού με νεαρό και τη μητέρα του επειδή της σερβιρίστηκε κρύα μια μερίδα τηγανιτές πατάτες, ανέφεραν χθες Τετάρτη η αστυνομία και μια εφημερίδα της αμερικανικής μητρόπολης.

Σε μια πόλη όπου τα βίαια επεισόδια με τη χρήση πυροβόλων όπλων είναι καθημερινά, η τραγωδία εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο Μπρούκλιν. Η αστυνομική διεύθυνση της πόλης (NYPD) επιβεβαίωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο πως συνελήφθη και κρατείται 20χρονος για "απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση" και "παράνομη οπλοκατοχή".

Η σύντροφός του, 18 ετών, τέθηκε επίσης υπό κράτηση και της ασκήθηκε δίωξη για "οπλοκατοχή". Φέρεται να έδωσε το πιστόλι της στον καλό της.

Σύμφωνα με την NYPD και την ταμπλόιντ New York Post, ο 23χρονος σερβιτόρος των McDonald’s τραυματίστηκε πολύ σοβαρά από σφαίρα στον λαιμό και συνεχίζει να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο σε "κρίσιμη κατάσταση".

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ