Follow us

Friends | Οι 12 διάσημοι guest stars που πέρασαν από την πιο αγαπημένη σειρά της τηλεόρασης

Και μας έκαναν να πέσουμε κάτω από τα γέλια. Τους θυμάστε;

MissBloom TEAM
Friends Instagram

Ένα από τα πιο θρυλικά σίριαλ όλων των εποχών, το Friends χάρισε απλόχερα πολύ γέλιο στους τηλεθεατές του ανά τον πλανήτη. Η μετάδοσή του ξεκίνησε τον Μάιο του 1994 για να διαρκέσει 10 σεζόν και να λάβει συνολικά 62 υποψηφιότητες βραβείων Emmy, να κερδίσει έξι και να αποσπάσει πολλά άλλα βραβεία και διακρίσεις. Μέσα σε αυτά τα 10 χρόνια έκαναν έκτακτες εμφανίσεις σούπερ σταρ του Χόλυγουντ σε ανατρεπτικούς και λίαν κωμικούς ρόλους. Ηθοποιοί που "τσαλακώθηκαν" για να κάνουν τον κόσμο να γελάσει. Τους θυμάστε;

Brad Pitt

Την εποχή που ο Brad Pitt ήταν παντρεμένος με την Jennifer Aniston έκανε μια έκτακτη εμφάνιση στο σίριαλ υποδυόμενος τον Will Colbert. Ένας παλιό συμμαθητή της που την μισούσε σφόδρα στο σχολείο καθώς τότε είχε παραπάνω κιλά και εκείνη τού φερόταν λες και ήταν απαρατήρητος. Μάλιστα είχαν κάνει το κόμμα "I hate Rachel" με τον Ρος και είχαν διαδώσει τη φήμη πως η Ρέιτσελ ήταν... ερμαφρόδιτη. Το βλέμμα της απέχθειάς του προς εκείνη θα μείνει θρυλικό.

Alec Baldwin

Ως εραστής της Φίμπι. Εμφανίστηκε μάλιστα σε δύο επεισόδια. Ο χαρακτήρας του ήταν ένας υπέρ του δέοντος ενθουσιώδης χαρακτήρας που τελικά κούρασε τους πάντες με την τόση του χαρά.

Reese Witherspoon

Η μικρότερη κακομαθημένη αδερφή της Ρέιτσελ που δεν ξέρει από όρια ούτε στη ζωή ούτε στην πιστωτική της κάρτα. Επαγγελματίας shopper ήρθε για να αναστατώσει τη ζωή της αδερφής της.

Dani Devito

Ίσως η κορυφαία cameo εμφάνιση. Αφού υποδύεται τον stripper στο bachelorette της Μόνικα. Καθώς η Ρέιτσελ είχε ξεχάσει και πάλι τα καθήκοντά της, κλείνει την τελευταία στιγμή έναν στίπερ για να εμφανιστεί ο Devito με στολή αστυνομικού. Εκπληκτικό!

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ