Follow us

Επόμενη στάση | Oι πέντε τοπ περιπέτειες σε τρένα

Με αφορμή την πρεμιέρα του "Bullet Train" (Ντέιβιντ Λιτς), διαλέγουμε τις καλύτερες ταινίες δράσης πάνω σε ράγες.

MissBloom TEAM
ταινιες

Η τελευταία ταινία του Brad Pitt "Bullet Train", σκηνοθετημένη από τον βιρτουόζο Ντέιβιντ Λιτς ("Deadpool 2", "Atomic Blonde"), εξελίσσεται όλη πάνω στην υπερταχεία Τόκιο - Κιότο και μας υπενθυμίζει τη διαχρονική γοητεία του κινούμενου με ταχύτητα τρένου ως ντεκόρ για μια καταιγιστική κινηματογραφική περιπέτεια.

"Snowpiercer" (2013)
Προτού ο Νοτιοκορεάτης Μπονγκ Τζουν-χο κατακτήσει τα Όσκαρ με τα "Παράσιτα", σκαρφίστηκε ένα ανατριχιαστικό δυστοπικό sci-fi. Ύστερα από ένα καταστροφικό πείραμα, όσοι άνθρωποι έμειναν ζωντανοί επιβιβάζονται σε ένα τρένο που κάνει χωρίς σταματημό το γύρο του κόσμου. Το μειονέκτημά του; Κάθε βαγόνι αντιπροσωπεύει και μια κοινωνική τάξη, με την "ουρά" της αμαξοστοιχίας να ετοιμάζει την επανάστασή της.

"Το Τρένο της Μεγάλης Φυγής" (1986)
Δύο δραπέτες βρίσκονται εγκλωβισμένοι στο βαγόνι ενός τρένο στην Αλάσκα, στην προσπάθειά τους να διαφύγουν της σύλληψης. Μια απλή στο χαρτί ιδέα, γίνεται στα χέρια του Αντρέι Κοντσαλόφσκι, εκτός από μια καταιγιστική περιπέτεια και ένα βαθιά ανθρώπινο έως και συγκινητικό δράμα, με τον πρωταγωνιστή Jon Voight να δίνει μία από τις καλύτερες ερμηνείες της καριέρας του.

Δείτε περισσότερα στο athinorama.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ