Follow us

Home Sweet Home | O μεγάλος διαγωνισμός της ZeniΘ συνεχίζεται

Η ZeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα κληρώνει δύο ολοκαίνουρια ενεργειακά σπίτια.

MissBloom TEAM
ΖeniΘ

Ακρίβεια, υποχρεώσεις, καθημερινότητα, άγχος και όλα από την αρχή. Η ζωή του σύγχρονου ανθρώπου είναι ένας διαρκής αγώνας, πόσο μάλλον τα τελευταία χρόνια, με την οικονομική κρίση. Κάπως έτσι, άμεση προτεραιότητά μου έγιναν οι συμφέρουσες επιλογές οι οποίες θα μου επιτρέψουν να εξοικονομώ όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα.

Με μία ενεργειακή κρίση προ των πυλών και τον γενικότερο προβληματισμό που επικρατεί, αποφάσισα να λάβω άμεσα μέτρα και να κάνω την κίνηση – ματ σε ό, τι αφορά στον πάροχο ενέργειας. Η πρώτη μου, και μοναδική επιλογή, ήταν η ZeniΘ, η οποία είναι πρωτοπόρος στον κλάδο της ενέργειας, με συμφέρουσες επιλογές, μονίμως ανανεωμένα προγράμματα και ανταγωνιστικές τιμές. Κάτι που δεν με άφησε ασυγκίνητη, και νομίζω κανένα, είναι και ο μεγάλος διαγωνισμός, ο οποίος συνεχίζει να τρέχει και θα τρέχει μέχρι τον Ιανουάριο του 2023.

Το Home Sweet Home, πραγματοποιεί τον μεγαλύτερο διαγωνισμό που έχει τρέξει ποτέ στον χώρο της ενέργειας, προσφέροντας δύο ολοκαίνουργια ενεργειακά σπίτια αλλά και πολλά ακόμη πλούσια δώρα. Πρώτη νικήτρια, αναδείχθηκε η Ελπινίκη Βασιλοπούλου από τη Λάρισα, έπειτα από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 21 Μαρτίου στο κεντρικό της κατάστημα της ΖeniΘ στο The Orbit. Η μεγάλη κλήρωση μεταδόθηκε και μέσω Facebook live από τη σελίδα της ZeniΘ, με οικοδεσπότες τους πρωταγωνιστές της καμπάνιας Δημήτρη Μακαλιά και Αντιγόνη Ψυχράμη, παρουσία του CEO της εταιρείας Fulvio Siotto αλλά και του Μάνου Εξαρχουλάκου, Eμπορικού Διευθυντή της ZeniΘ, με την παράδοση του σπιτιού να πραγματοποιείται στη Λάρισα καθώς ήταν επιλογή της νικήτριας.

Home Sweet Home | O μεγάλος διαγωνισμός της ZeniΘ συνεχίζεται

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο διαγωνισμός συνεχίζεται και θα διαρκέσει μέχρι τον Ιανουάριο του 2023, με την ανάδειξη του μεγάλου τυχερού που θα κερδίσει το δεύτερο σπίτι, αλλά και πολλά ακόμη δώρα που θα κληρώνονται κάθε μήνα. Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν όλοι όσοι το επιθυμούν, είτε είναι πελάτες της ΖeniΘ είτε όχι, όπως και όσοι συμμετείχαν μέχρι στιγμής στον διαγωνισμό χωρίς ωστόσο να έχουν κερδίσει κάτι.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον μεγάλο διαγωνισμό, μπείτε εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ