Αυτό το Instagram θέλουμε;

Το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο έπαθε TikTok και δεν είμαστε σίγουροι ότι μας αρέσει.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Ήδη αρκετοί θα έχετε διαπιστώσει ότι το Instagram σχεδιάζει -αν όχι πραγματοποιεί- μια σειρά από αλλαγές που το απομακρύνουν εντελώς από την αρχική του υπόσταση. Ναι, τα social media είναι και αυτά ζωντανά και αλλάζουν σύμφωνα με τις τάσεις της εποχής (ή βουλιάζουν) όμως φαίνεται ότι οι χρήστες δε συμφωνούν πάντα με τις αλλαγές και στην προκειμένη περίπτωση με την TikTokποίηση της δημοφιλούς πλατφόρμας.

Έχουν περάσει σχεδόν 5 χρόνια από όταν το Instagram μπόρεσε να "καταπιεί" το Snapchat προσθέτοντας τα stories στο περιεχόμενό του και αυτή ήταν μια από τις αλλαγές που έκαναν τους περισσότερους από εμάς να κολλήσουμε κι άλλο με την πλατφόρμα φωτογραφιών. Η εξαγορά του Instagram από το Facebook / Meta χαρίζει τα τελευταία 10 χρόνια ακατάπαυστα κοινό στην πλατφόρμα όμως από το ξέσπασμα της πανδημίας και έπειτα, τα πράγματα μοιάζουν να αλλάζουν.

Το TikTok πολύ γρήγορα πέτυχε την εκτίναξή του και πια μοιάζει με ένα άγριο ποτάμι. Ήταν δεδομένο ότι οι υπόλοιποι παίκτες (εκτός φυσικά από το σταθερό Twitter) θα χόρευαν μαζί του. Ποιες είναι όμως οι σοβαρότερες αλλαγές που πραγματοποιεί η πλατφόρμα και γιατί μας ξινίζει τόσο πολύ η αλλαγή του;

Δείτε περισσότερα στο esquire.com.gr