Follow us

Θες να γίνεις γοργόνα; Τώρα μπορείς

Και μάλιστα με πτυχίο.

MissBloom TEAM
γοργονα ΑΠΕ

Οι γοργόνες αυτό το καλοκαίρι, όχι μόνο βγαίνουν στη στεριά, αλλά ζουν ανάμεσα μας. Δεν είναι απαραίτητο να έχουν μακριά πλούσια μαλλιά, ούτε μόνιμη ουρά με πολύχρωμα λέπια. Δυο εκπαιδεύτριες "γοργόνων" στη Χαλκιδική, έχουν βάλει τα δυο πόδια σε μια ...ουρά, σε εκατοντάδες τουρίστες, Έλληνες και ξένους, στους οποίους μαθαίνουν να κολυμπούν, όπως τα μυθικά παραμυθένια πλάσματα του βυθού.

Οι ...γοργόνες της διπλανής πόρτας, μάλιστα, με τη λήξη των υδάτινων μαθημάτων παίρνουν και πτυχίο, καθώς το συγκεκριμένο καταδυτικό κέντρο είναι από τα ελάχιστα παγκοσμίως, που μπορεί να πιστοποιήσει την πρωτότυπη αυτή δεξιότητα.

Βουτώντας κάποιος μέσα στη θάλασσα ή στην πισίνα με τη στολή της γοργόνας νιώθει ότι είναι κάπου αλλού, ότι βυθίζεται στη μαγεία ενός παραμυθιού και μυείται στα μυστικά της αμφίβιας ζωής, λένε οι εκπαιδεύτριες. Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού/Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων "Πρακτορείο 104,9 FM" η Γερασιμούλα Σταύρου, που μαζί με τη Μαρία Αναστασίου έχουν αναλάβει τα ταχύρρυθμα γοργονο-μαθήματα, σημειώνει πως όλες και όλοι μπορούν να γίνουν (για λίγο) ...γοργόνες, αρκεί να έχουν συμπληρώσει το έκτο έτος της ηλικίας τους.

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ