Follow us

Η "χρυσή" Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Η πρωταθλήτρια Ευρώπης που εργάζεται σε τσιπουράδικο και προπονείται τα μεσάνυχτα

Η απίστευτη ιστορία της 38χρονης χρυσής πρωταθλήτριας βάδην Αντιγόνης Ντρισμπιώτη που εργάζεται στο τσιπουράδικο της οικογένειάς της...

MissBloom TEAM
ντρισμπιωτη ΑΠΕ

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κατέκτησε την κορυφή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου που διεξάγεται στο Μόναχο κερδίζοντας το χρυσό στα 35 χλμ. βάδην. Είχε προηγηθεί μία ακόμα μεγάλη νίκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Όρεγκον στις ΗΠΑ όταν κατέλαβε την τέταρτη θέση. "Ήξερα ότι δεν υπολείπομαι σε τίποτα από τις άλλες αθλήτριες" δήλωσε η 38η αθλήτρια που ανέβηκε στο βάθρο και συγκινήθηκε ακούγοντας τον Εθνικό μας Ύμνο.

Εργάζεται παράλληλα με τον πρωταθλητισμό!

Η πρωταθλήτρια κατέκτησε την 8η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, στα 20 χλμ. βάδην, αγώνας που άνοιξε νέο κεφάλαιο στη διαδρομή και την ιστορία της. Νίκες που συνοδεύονται παράλληλα από σκληρή δουλειά εκτός αθλητισμού, όπως δυστυχώς είθισται στη χώρα μας. Καθώς η Αντιγόνη εργάζεται στο σέρβις στην οικογενειακή επιχείρηση, ένα τσιπουράδικο στο Βόλο.

"Δεν είναι καθόλου εύκολο για κάποιον που κάνει πρωταθλητισμό παράλληλα να εργάζεται. Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν γίνεται να ζήσεις από τον αθλητισμό. Όχι τουλάχιστον από το άθλημα με το οποίο ασχολούμαι. Σε αυτό είμαστε εντελώς μόνοι", είχε πει στο athletestories.gr η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη. Η ίδια μεγάλωσε εξάλλου μέσα στο μαγαζί της μητέρας της, "Το στέκι της Γιώτας".

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ