Follow us

Κάποτε ήταν η προσωπική στιλίστρια της δούκισσας του York - Όταν δολοφόνησε το σύντροφό της η Sarah Ferguson την παρακαλούσε να παραδοθεί

Συνήθιζε να ντύνει τη δούκισσα του York - Μετά πήγε στη φυλακή για φόνο Jane Andrews was the Duchess of York's dresser for nine years until 1997

MissBloom TEAM
york screenshot youtube

Η Jane Andrews δεν είχε κάποια αριστοκρατική καταγωγή. Γεννήθηκε στη φτωχή αγγλική πόλη Grimsby και ήταν παιδί ενός ξυλουργού και μιας κοινωνικής λειτουργού. Ήταν όμως πάντα αποφασισμένη να ζήσει τη μεγάλη ζωή. Και θα έδινε τα πάντα γι' αυτήν.

Το 1988, η Jane πήρε το πτυχίο της στο σχέδιο μόδας και απάντησε σε μια ανώνυμη αγγελία εργασίας στο The Lady, ένα βρετανικό περιοδικό.

Σύντομα η 21χρονη απόφοιτη, βρέθηκε να κάθεται απέναντι από τη Sara "Φέργκι" Ferguson, Δούκισσα του York και συζύγου του πρίγκιπα Αντρέα.

Η Δούκισσα φαίνεται πως απολάμβανε τη λεπτή φύση και τη γοητεία της Jane. Προσελήφθη επί τόπου ως προσωπική της βοηθός και από τα tabloids της αλλάζουν το όνομα και τη μεταμορφώνουν σε Lady Jane.

Αυτή η στενή σχέση της Jane με τη βασιλική οικογένεια ανέβασε πολύ το status της. Άρχισε να έρχεται σε επαφή με πολλούς αριστοκράτες μια που κινούνταν πάντα στο πλευρό της Sara. Απολάμβανε πολυτελείς διακοπές, δείπνα και έμενε στα πιο διάσημα ξενοδοχεία.

Πώς προέκυψε λοιπόν και λίγα χρόνια μετά βρέθηκε εμπλεκόμενη σε φόνο;

Όλα ξεκίνησαν όταν βρέθηκε μπλεγμένη στη μέση ενός ερωτικού τριγώνου. Μετά τον χωρισμό της από τον πρίγκιπα Ανδρέα το 1995, η Δούκισσα ξεκίνησε μια σχέση με τον πλούσιο Ιταλό αριστοκράτη, τον κόμη Gaddo della Gherardesca. Ο ερωτιάρης όμως κόμης σύντομα αρχίζει να έλκεται και από την Jane.

Οι φήμες για τις μεταξύ τους ερωτικές σχέσεις άρχισαν να οργιάζουν και θυμωμένη η Δούκισσα του York τερμάτισε τη συνεργασία τους το 1997 κατηγορώντας την μάλιστα ότι της είχε κλέψει κοσμήματα αξίας 250.000 δολαρίων.

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ