Follow us

Η Hillary Clinton μιλά για το σκάνδαλο Lewinsky και αποκαλύπτει γιατί έμεινε με τον Bill Clinton

Στο νέο ντοκιμαντέρ Gutsy οι Hillary και Chelsea Clinton ταξιδεύουν για να συζητήσουν με γυναίκες που έχουν "κότσια". Ανάμεσα τους και η Hillary.

MissBloom TEAM
Hillary Clinton’s First Public Appearance Since The Election - Washington

Η Hillary και η Chelsea Clinton πρωταγωνιστούν σ' ένα διαφορετικό road trip show, το οποίο προβάλλεται από την ψηφιακή πλατφόρμα της AppleTV+ με τον τίτλο Gutsy. Σε αυτό οι δύο παρουσιάστριες (και παραγωγοί του ντοκιμαντέρ) ταξιδεύουν σε πολιτείες των ΗΠΑ προκειμένου να συναντήσουν γυναίκες που κάνουν τον κόσμο καλύτερο με τις πρωτοβουλίες τους, γυναίκες που αποτελούν πρότυπο.

Το ντοκιμαντέρ αποτελεί φυσική συνέχεια του βιβλίου των δύο γυναικών με τον τίτλο The Book of Gutsy Women: Favorite Stories of Courage and Resilience που έγραψαν μαμά και κόρη. Τώρα, κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της σειράς που θα μεταδοθεί από τις 9 Σεπτεμβρίου. Ανάμεσα στις γυναίκες που συναντούν είναι οι Dr. Jane Goodall, Gloria Steinem, Wanda Sykes, Amy Schumer, Goldie Hawn, Kate Hudson, Kim Kardashian, Megan Thee Stallion κ.ά.

Και σε μία από τις συναντήσεις τους η Hillary βρίσκεται απέναντι από την Whittney Ijanaten, που την ρωτά ευθέως γιατί παρέμεινε στον γάμο της με τον πρώην πρόεδρο Bill Clinton, μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου για την ερωτική του σχέση με τη Μonica Lewinsky.

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ