Follow us

"Μπορείς να δείξεις τα πάντα, σε όποιο πόζα θέλεις, αρκεί να μη φανούν οι θηλές του γυναικείου στήθους' | Η Νατάσα Εξηνταβελώνη και η υποκρισία των social media

"To ανδρικό στήθος πέρασε το τεστ."

MissBloom TEAM
Εξηνταβελώνη Instagram

Μια ευφυής ανάρτηση της ηθοποιού Νατάσας Εξηνταβελώνη έρχεται να μας υπενθυμίσει πόσα μέτρα και πόσα σταθμά υπάρχουν στο social media -πάντα με έναν μόνιμο χαμένο: τις γυναίκες. Η ίδια φωτογραφήθηκε από τη φίλη της Δέσποινα Σύρου να επιπλέει μες στο νερό, ανάσκελα. Μόνο που το γυμνό της στήθος αντικαταστάθηκε με ανδρικό στέρνο κι έτσι κατόρθωσε να "περάσει" από το τεστ του Instagram.

Συγκεκριμένα η δημοφιλής ηθοποιός έγραψε:

"Aυτή ήταν αρχικά μια εικόνα που τραβήχτηκε από τη φίλη και υπέροχη καλλιτέχνιδα @despina_spyrou στη Βουλιαγμένη, με το κορίτσι γυμνό στο νερό. Για εμένα ήταν μια εικόνα αγάπης, μελαγχολίας, ελπίδας μετά τη θλίψη & ένα σύμβολο ρευστότητας. Και ενώ ποτέ δε θα σκεφτόμουν ότι αυτή είναι μια προκλητική εικόνα, παρά το ότι ζωγραφίσαμε την περιοχή του στήθους μου για να συμμορφωθούμε στους όρους του instagram, τελικά αυτό τη βρήκε ακατάλληλη, και την κατέβασε.

Θα μου πεις σιγά το πρωτότυπο. Ναι. Αλλά δεν έχει να κάνει με καμία πολιτική ορθότητα. Είναι εντελώς συναισθηματική η τοποθέτησή μου.

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ