Follow us

Το ένα πράγμα που δεν γνωρίζουν οι περισσότερες γυναίκες για το σώμα τους είναι αυτό που αυξάνει την απόλαυση στο σεξ

Τι πρέπει να γνωρίζεις για μεγαλύτερη σεξουαλική απόλαυση.

MissBloom TEAM
couple happy iStock

Το γυναικείο σώμα συχνά θεωρείται μυστήριο για τους άντρες, αλλά παραδόξως και οι γυναίκες δεν έχουν απόλυτη γνώση των διεργασιών που συμβαίνουν στο σώμα τους. Ειδικότερα σε ό,τι έχει σχέση με την γυναικολογική υγεία αλλά και τη σεξουαλική απόλαυση, που κάποτε θεωρείτο ταμπού θέμα για τις γυναίκες, φαίνεται να μην κατανοούμε ακριβώς τις ανάγκες των οργάνων που σχετίζονται με το σεξ.

Ας πάρουμε για παράδειγμα τον κόλπο

Ο κολπικός ιστός είναι φυσικά υγρός. Υγρό από τον τράχηλο και εκκρίσεις από τους βαρθολίνειους αδένες - δύο αδένες μεγέθους μπιζελιού στην είσοδο του κόλπου - βοηθούν στη διατήρηση της λίπανσης του κόλπου. Αυτό είναι απαραίτητο για τον αυτοκαθαρισμό και τη φυσιολογική λειτουργία της γενετικής περιοχής. Οι κολπικές εκκρίσεις εξασφαλίζουν την ισορροπία του pH και της κολπικής μικροχλωρίδας, ώστε να αποφεύγονται οι λοιμώξεις. Παράλληλα, κατά τη διέγερση, οι αδένες αυτοί εκκρίνουν επιπλέον υγρό για να μειώσουν την τριβή. Έτσι με αυτό το φυσικό λιπαντικό κατά τη σεξουαλική επαφή, διευκολύνεται η διείσδυση και γίνεται πιο απολαυστική. Μάλιστα, αυξάνοντας τα υγρά με ένα κολπικό ενυδατικό υπόθετο με υαλουρονικό όπως το VALIAGYN HYDRO, η σεξουαλική απόλαυση γίνεται μεγαλύτερη, τόσο για τη γυναίκα, όσο και για τον άντρα.

Αυξάνοντας τα κολπικά υγρά, ενισχύεις τη φυσιολογική λειτουργία του κόλπου και την άνεση, προλαμβάνεις τις λοιμώξεις και κάνεις τη σεξουαλική επαφή πιο απολαυστική!

Το ένα πράγμα που δεν γνωρίζουν οι περισσότερες γυναίκες για το σώμα τους είναι αυτό που αυξάνει την απόλαυση στο σεξ

Τι συμβαίνει όταν μειώνονται τα κολπικά υγρά

Η περιστασιακή κολπική ξηρότητα είναι συχνή. Συμβαίνει σε όλες τις γυναίκες και σε κάθε ηλικία, κάποιες φορές οι κολπικές εκκρίσεις να είναι μειωμένες. Οι λόγοι που μπορούν να επηρεάσουν την έκκριση των υγρών και να προκαλέσουν ερεθισμούς που έχουν τα ίδια συμπτώματα με την κολπική ξηρότητα, όπως τσούξιμο, φαγούρα, μειωμένη εφύγρανση, είναι πολλοί και ποικίλοι:

  • Οι διακυμάνσεις κατά τη διάρκεια του έμμηνου κύκλου
  • Οποιαδήποτε γυναικολογική λοίμωξη
  • Το άγχος
  • Η λήψη φαρμάκων, αντιβιοτικών ή αντισυλληπτικών.
  • Υλικά με τα οποία έρχεται σε επαφή η ευαίσθητη περιοχή, όπως εσώρουχα, στενά ρούχα, καθαριστικά, προφυλακτικά και λιπαντικά

Και τώρα τι κάνουμε;

Αν έχεις μειωμένη φυσική υγρασία στην περιοχή του κόλπου μπορεί να χρειαστείς περισσότερη λίπανση για να αισθάνεσαι άνετη και σίγουρη τόσο στη σεξουαλική δραστηριότητα, όσο και στην καθημερινότητα.

Ακόμη όμως κι αν οι εκκρίσεις σου είναι επαρκείς, είναι πάντα χρήσιμο να γνωρίζεις τα κολπικά ενυδατικά υπόθετα, ώστε να ξέρεις τι να κάνεις όταν έχεις ανάγκη από έξτρα ενυδάτωση στην ευαίσθητη περιοχή ή από έξτρα ευχαρίστηση κατά τη σεξουαλική επαφή. Αυξάνοντας τα κολπικά υγρά, ενισχύεις τη φυσιολογική λειτουργία του κόλπου και την άνεση, προλαμβάνεις τις λοιμώξεις και κάνεις τη σεξουαλική επαφή πιο απολαυστική!

Έχε υπόψη, ότι τα κολπικά υπόθετα είναι ίσως και απαραίτητα μετά από έντονη ερωτική δραστηριότητα ή χρήση sex toys, καθώς λόγω της τριβής στην περιοχή, δημιουργούνται μικροτραυματισμοί που αν δεν επουλωθούν, προκαλούν ενοχλήσεις και καθιστούν τη γυναίκα πιο επιρρεπή σε μολύνσεις.

Τι πρέπει να γνωρίζεις για τα κολπικά υπόθετα και πώς επιλέγουμε

Τα κολπικά ενυδατικά υπόθετα περιέχουν υαλουρονικό που βοηθά στην ενυδάτωση. Ωστόσο, έως τώρα το πρόβλημα ήταν ότι το υαλουρονικό που χρησιμοποιούν τα απλά υπόθετα δεν παραμένει παραπάνω από μία ώρα στον κόλπο, καθώς καταστρέφεται από κολπικά ένζυμα, όπως η υαλουρονιδάση. Την αλλαγή έφερε το καινοτόμο ενυδατικό κολπικό υπόθετο με υαλουρονικό Hydeal-D® που βασίζεται σε πατενταρισμένη τεχνολογία από τον Νο1 παραγωγό υαλουρονικού στην Ευρώπη, τη φαρμακευτική Fidia Pharmaceuticals.

Πρόκειται για το υαλουρονικό που περιέχεται στο κολπικό υπόθετο VALIAGYN HYDRO. Το υαλουρονικό Hydeal-D® έχει άριστη προσκόλληση στο κολπικό βλεννογόνο ενυδατώνoντάς το ομοιόμορφα και συνολικά σε αντίθεση με τα απλά υαλουρονικά που κατανέμονται τυχαία. Είναι ανθεκτικό στην υαλουρονιδάση (κολπικό ένζυμο) κι έχει βραδεία αποδέσμευση. Έτσι μπορεί να παραμείνει για τουλάχιστον 3 ημέρες στον κόλπο, προσφέροντας συνεχή κολπική ενυδάτωση, επούλωση και αναγέννηση. Αποκαθιστά μικροτραυματισμούς και αλλοιώσεις στο κολπικό βλεννογόνο προσφέροντας ανάπλαση και προστασία, ενώ μεγιστοποιεί την υγρασία του και την διατηρεί σε υψηλά επίπεδα με διάρκεια. Και φυσικά, δεν περιέχει ορμόνες και φαρμακευτικές ουσίες και είναι απόλυτα ασφαλές, καθώς είναι κλινικά ελεγμένο σε κάποια από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία του κόσμου (Memorial Hospital, ΗΠΑ).

ValiaGYN HYDRO

Η γυναικολογική υγεία είναι πολύ σημαντική, το ίδιο και η σεξουαλική απόλαυση! Αξιοποίησε κι εσύ το καινοτόμο προϊόν VALIAGYN HYDRO που μπορεί να βελτιώσει και τα δύο, χαρίζοντάς σου άνεση, αυτοπεποίθηση και ευχαρίστηση!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ