Follow us

Εισιτήριο για τον Παράδεισο | Η νέα ταινία της Julia Roberts και του George Clooney βγαίνει σύντομα στις αίθουσες

Οι δύο καλοί φίλοι ξανασυναντιούνται στη μεγάλη οθόνη σε ένα φιλμ που φέρει την υπογραφή του σκηνοθέτη του Mama Mia, Ol Parker.

MissBloom TEAM
roberts

Μπορεί να θεωρείται πάντα η βασίλισσα των ρομεντικών κομεντί, ωστόσο στην πραγματικότητα η Julia Roberts είχε να πρωταγωνιστήσει σε rom-com 20 χρόνια. "Δεν το σχεδίασα, απλά δεν έβρισκα κάτι που με ενδιέφερε" είχε σχολιάσει η ίδια συμπληρώνοντας πως για να πει το "ναι" σε μια τέτοια πρόταση θα έπρεπε να είναι αντάξια του Notting Hill ή του Γάμου του Καλύτερού μου Φίλου.

Η πρόταση αυτή ήρθε και η Roberts λάτρεψε όχι μόνο το σενάριο αλλά και το γεγονός ότι συμπρωταγωνιστής της θα ήταν ο καλός της φίλος και συνεργάτης, George Clooney. Οι δυο τους είχαν συμπρωταγωνιστήσει στο Ocean’s Eleven, ενώ συνεργάστηκαν ξανά το 2016 στην ταινία Money Monster, την οποία είχε σκηνοθετήσει η Jodie Foster.

Η συγγραφική ομάδα έγραψε τους ρόλους έχοντας στο μυαλό τους τους συγκεκριμένους ηθοποιούς, καθώς όπως λέει σχετικά ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος Ol Pareker "Όταν το προτείναμε στη Universal, είπαμε ότι πρέπει να μοιάζει με τη συνέχεια μιας ταινίας που δεν γυρίστηκε ποτέ. Θα πρέπει να είναι ένα ζευγάρι που ήδη αναγνωρίζουμε ως ζευγάρι".

Δείτε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ