Follow us

Φεστιβάλ Βενετίας 2022 | Η Ana de Armas είναι ό,τι κρατάμε όλο κι όλο από το "Blonde"

Η πλέον αναμενόμενη ταινία της φετινής διοργάνωσης, η δια χειρός Adrew Dominik βιογραφία της Μarilyn Monroe με την Ana de Armas, αποδείχτηκε ένα αφελές, σεναριακά στομφώδες και υπερβολικά σκηνοθετημένο μελόδραμα.

MissBloom TEAM
ταινια

Έφτασε στην Βενετία ως η μεγαλύτερη ατραξιόν του φεστιβάλ. Η απόλυτη κινηματογραφική σταρ βιογραφημένη από την κορυφαία λογοτέχνη Joyce Carol Oates, με τον Adrew Dominik ("Η Δολοφονία του Τζέσε Τζέιμς", "Σκότωσέ τους Γλυκά") να αφιερώνει σχεδόν 15 χρόνια από τη ζωή του για να μεταφέρει την ιστορία της στην οθόνη. Παραγωγός το Netflix, πρωταγωνίστρια η καυτή Ana de Armas ("No Time to Die"), δυόμιση ώρες διάρκεια και η μοναδική ταινία της χρονιάς που έχει λάβει το χαρακτηρισμό NC-17 (κάτι σαν "αυστηρά ακατάλληλο") από την αμερικανική λογοκρισία.

Παγιδευμένο στις (υπερ)φιλόδοξες υποσχέσεις τού πρότζεκτ, το "Blonde" προσπαθεί να σχολιάσει τα πάντα: τη σχέση ονείρου και πραγματικότητας, τις πατριαρχικές κοινωνικές δομές, τη σκοτεινή πλευρά της showbiz, το τίμημα της επιτυχίας, το αμερικανικό "κυνήγι της ευτυχίας", τις απάνθρωπες πρακτικές τής – κάθε λογής – εξουσίας.

Δείτε περισσότερα στο athinorama.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ