Follow us

Τα Φιλαράκια και πώς να γράφεις τηλεοπτική ιστορία

Μία ημέρα σαν σήμερα, 28 χρόνια πριν, τα Φιλαράκια έκαναν πρεμιέρα στο NBC. Και άλλαζαν τα πάντα.

MissBloom TEAM
τα φιλαρακια

Τα Φιλαράκια προβλήθηκαν για πρώτη φορά στις 22 Σεπτεμβρίου του 1994, με το τελευταίο επεισόδιο (της κανονικής ροής της σειράς) να κάνει πρεμιέρα στις 6 Μαΐου του 2004. Μετά από αυτό, ακολούθησαν σε επανάληψη εκατοντάδες φορές σε όλες τις τηλεοράσεις του πλανήτη και πριν το Netflix πληρώσει γη και ύδωρ για να τα εντάξει στο δυναμικό του. Πολύ πριν δούμε καν το περιβόητο reunion.

Ποιος θα περίμενε ότι μία κωμωδία καταστάσεων με τελείως καθημερινό θέμα -το sitcom που λέμε και στο χωριό- θα έδινε ένα από τα πιο επιτυχημένα τηλεοπτικά προϊόντα όλων των εποχών εκτοξεύοντας παγκοσμίως άγνωστους ηθοποιούς στη στρατόσφαιρα του Χόλιγουντ;

236+1 επεισόδια αργότερα

Μέσα σε δέκα σεζόν ο Ross, η Rachel, η Monica, ο Chandler, ο Joey και η Phoebe έκαναν ό,τι ακριβώς έκαναν οι νέοι άνθρωποι στα 90s: Ερωτεύτηκαν, χώρισαν, μετακόμισαν, βρήκαν κι έχασαν δουλείες, έκαναν παιδιά και ακροβάτησαν με το παράλογο υιοθετώντας μία μικρή μαϊμού. Το κοινό ταυτίστηκε μαζί τους απόλυτα, έτσι ώστε οι ηθοποιοί της σειράς να είναι πιο γνωστοί με το όνομά του χαρακτήρα αντί για το πραγματικό τους επίθετο.

Δείτε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ