Follow us

Unfold yourself | Το must have αξεσουάρ μου

Πώς το Galaxy Z Flip4 της Samsung αναδείχθηκε ως ο καλύτερος tech φίλος μου.

galaxy iStock

Εάν θέλω να είμαι ειλικρινής, χρειάζεται να παραδεχτώ πως δεν ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που γνώριζαν πως θα ασχοληθούν με τη δημοσιογραφία από μικρή ηλικία. Ωστόσο, αυτό που είναι αρκετά περίεργο είναι πως με χαρακτήριζαν αρκετά στοιχεία και είχα αρκετές συνήθειες που περιγράφουν έναν επαγγελματία του εν λόγω κλάδου. Είχα περιέργεια για τα πάντα, ένιωθα συχνά την ανάγκη να αποτυπώσω στο χαρτί στις σκέψεις μου, έψαχνα περισσότερες πληροφορίες για ό,τι κέρδιζε την προσοχή μου και φυσικά ήθελα να έχω "αποδείξεις” όπως φωτογραφίες και βίντεο για ό,τι συμβαίνει γύρω μου. Plus: Ανήκω στη γενιά εκείνων που μεγάλωσαν μέσα στο ίντερνετ, τα smartphones, τα gadgets και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όταν συνειδητοποίησα τα παραπάνω, η ενασχόληση με τη δημοσιογραφία έμοιαζε μονόδρομος και εγώ ένιωθα πως κάνω ένα όνειρο, που δεν γνώριζα ακριβώς πως είχα, πραγματικότητα.

Unfold yourself | Το must have αξεσουάρ μου

Ωστόσο, η δημοσιογραφία, ο τρόπος της έρευνας και του ρεπορτάζ σήμερα παρουσιάζει αρκετές διαφορές συγκριτικά με το παρελθόν. Πλέον, ένας επαγγελματίας χρειάζεται να είναι διαρκώς δικτυωμένος, να έχει άμεση πρόσβαση στην πληροφορία, να δημιουργεί περιεχόμενο για social media πλατφόρμες και να έχει στη διάθεσή του gadgets που κάνουν τη ζωή πιο εύκολη και συχνά απολαυστική. Φυσικά, δεν χρειάζεται ιδιαίτερη σκέψη για να καταλάβει κανείς ποιο είναι το gadget που συνδυάζει τα παραπάνω χαρακτηριστικά. Ο λόγος για το smartphone, που είναι εκείνο που έχει γίνει προέκταση του χεριού μου, ο καλύτερος συνάδελφος στη δουλειά μου και συχνά πηγή διασκέδασης και κοινωνικοποίησης. Ας σας εξηγήσω όμως λίγο καλύτερα τι ακριβώς εννοώ.

Για καιρό, βρισκόμουν σε αναζήτηση ενός smartphone που συνδυάζει ταχύτητα, ώστε να μπορώ να βρίσκω άμεσα ό,τι πληροφορία χρειάζομαι, να έχει κομψό σχεδιασμό καθώς είμαι λάτρης της υψηλής αισθητικής, η μπαταρία να διαρκεί πολύ αφού οι ώρες εργασίας μου και οι απαιτήσεις της είναι αρκετές και φυσικά να προσφέρει κάμερα για φωτογραφίες και βίντεο υψηλής ποιότητας τόσο για τα ρεπορτάζ μου όσο και για τα social media. Συνεπώς, ένιωσα ότι βρίσκω τον καλύτερο μου tech φίλο όταν βρέθηκε στα χέρια μου το Galaxy Z Flip4 της Samsung. Και τώρα ξέρω, ότι για κάθε social lover όπως εγώ είναι το κατάλληλο αξεσουάρ.

Samsung

Κομψή εμφάνιση: Check

Αγαπώ τα όμορφα πράγματα που έχουν την ικανότητα να μου φτιάξουν άμεσα τη διάθεση. Ακριβώς έτσι ένιωσα και για το Galaxy Z Flip4. Είναι μικρό, αλλά ισχυρό. Έχει τη δυνατότητα να διπλώνει, ώστε να χωρά στην τσέπη μου, στην παλάμη και σε όλες τις τσάντες μου, ακόμα και τις πιο μικρές. Με την οθόνη των 6,7 ιντσών ξεδιπλώνει με ευκολία, αποκαλύπτοντας μία εικόνα υψηλής ποιότητας χάρη στο Ultra Thin Glass. Ταυτόχρονα, η ανθεκτικότητά του είναι τόσο μεγάλη που μπορεί να αναδιπλωθεί έως και 200.000 φορές. Συνεπώς, θα το έχω για πολύ καιρό στην κατοχή μου.

Plus: Κυκλοφορεί σε τέσσερις αποχρώσεις, εγώ διάλεξα το Bora Purple, αλλά θα το βρεις και σε Graphite, Pink Gold και Blue.

Samsung

Ανθεκτικότητα: Check

Ο όρος "ανθεκτικότητα” είναι βασικός γνώμονας στην επιλογή ενός νέου smartphone, αφού ο στόχος είναι μία έξυπνη αγορά που έχει διάρκεια στον χρόνο. Πρόκειται για ένα από τα πιο ανθεκτικά αναδιπλούμενα Samsung Galaxy smartphones που έχουν δημιουργηθεί μέχρι σήμερα. Αυτό οφείλεται στο Corning® Gorilla® Glass Victus®+ και τον μεντεσέ που προστατεύεται από το πλαίσιο Armor Aluminum. Σε περίπτωση που ανησυχείς, όπως και εγώ, για το τι θα συμβεί σε μία πιθανή επαφή με το νερό, το Galaxy Z Flip4 μπορεί να μείνει σε βάθος ενάμιση μέτρου γλυκού νερού για έως και τριάντα λεπτά (Ναι, κι αυτό μου συνέβη).

Ισχυρή μπαταρία: Check

Είτε είσαι δημοσιογράφος όπως εγώ είτε ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που κάνουν συχνή χρήση του smartphone τους μέσα στην ημέρα για φωτογραφίες, βίντεο, social media, η ισχυρή μπαταρία είναι βασική απαίτηση πλέον. Ευτυχώς, όμως, ο επεξεργαστής 4nm που συνεργάζεται με τη μπαταρία 3.700 mAh, παρέχει ισχύ για πολλές ώρες. Μάλιστα, όταν το επίπεδο της μπαταρίας πέφτει, μπορώ να το συνδέσω με την υπερταχεία φόρτιση ή να το φορτίσω χωρίς καλώδιο με το Fast Wireless Charging 2.0. Αυτό αυτομάτως σημαίνει πως με το Galaxy Z Flip4 παραμένω πάντοτε δικτυωμένη και έτοιμη για να αποτυπώσω την κάθε στιγμή.

Samsung

Κάμερα υψηλής ανάλυσης: Check

Είτε θέλω να αποτυπώσω μία φωτογραφία ή βίντεο για κάποιο θέμα που ετοιμάζω είτε θέλω να ετοιμάσω ένα post για τα social media είτε θέλω να κάνω live είτε θέλω να τραβήξω μία ομαδική φωτογραφία που θα θυμόμαστε για καιρό με τους φίλους μου, το Galaxy Z Flip4 της Samsung είναι ακριβώς ό,τι χρειάζομαι. Η υπερευρυγώνια και η ευρυγώνια κάμερα του smartphone είναι 12 MP η καθεμία, ενώ η κάμερα selfie 10 MP, συνεπώς το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Η FlexCam του smartphone είναι ευέλικτη, hands-free και προσφέρει περισσότερες οπτικές γωνίες από όσες πίστευα για να τραβήξω τις φωτογραφίες και τα βίντεό μου.

Μάλιστα, όσο βγάζω selfie φωτογραφίες με την κύρια κάμερα του Galaxy Z Flip4, η εξωτερική οθόνη προσφέρει μία προεπισκόπηση, ώστε να είμαι σίγουρη για το αποτέλεσμα που θέλω.

Plus: Μία από τις απαιτήσεις μου που ικανοποίησε το Galaxy Z Flip4, είναι η ποιότητα της νυχτερινής λήψης. Με το Nightography η νύχτα "γίνεται" πιο φωτεινή, προσφέροντάς μου την ευκαιρία να τραβήξω υψηλής ποιότητας φωτογραφίες και βίντεο κάθε στιγμή της ημέρας. Οι λεπτομέρειες διακρίνονται ακόμα και μέσα στο σκοτάδι με μεγαλύτερα pixels στην ευρυγώνια κάμερα. Αυτό που ισχύει για τις φωτογραφίες μάλιστα, ισχύει επίσης για τα βίντεο. Η ενισχυμένη οπτική σταθεροποίηση εικόνας OIS και VDIS καθιστούν τη λήψη βίντεο την πιο fun διαδικασία και το αποτέλεσμα σχεδόν επαγγελματικό.

Social Media: Check

Μεγάλο μέρος τόσο της επαγγελματικής όσο και της προσωπικής μου ζωής αφορά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ένα live stream σε μία συνέντευξη τύπου ή κάποιο event, φωτογραφίες για το feed μου, νέα βίντεο, στιγμιότυπα που μοιράζομαι με τους φίλους μου. Η FlexCam του Galaxy Z Flip4 με έκανε να ανακαλύψω έναν νέο κόσμο, δηλαδή εκείνον της σκηνοθεσίας. Χρησιμοποιώντας το μπορώ να κινηματογραφήσω εμένα, τους φίλους μου ή κάποιο δρώμενο, δοκιμάζοντας διάφορες οπτικές γωνίες, να ενώσω τα διάφορα clips, δημιουργώντας έτσι βίντεο που μπορώ να δημοσιεύσω άμεσα στα κοινωνικά δίκτυα.

Και κάπως έτσι, ο κόσμος μου, η δημιουργικότητά μου, οι εικόνες μου, εγώ, βρήκαμε το αγαπημένο αξεσουάρ μας.

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ