Follow us

Καβάλα | "Με έβαζε να κουβαλάω 20 κιλά ζωοτροφές ενώ ήμουν έγκυος" - Τα ασφαλιστικά μέτρα της 30χρονης [Βίντεο]

Σοκ προκαλούν τα όσα ανέφερε η 30χρονη μητέρα στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει εναντίον του 56χρονου, για την επιμέλεια του παιδιού τους.

MissBloom TEAM
δολοφονια

Ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του 56χρονου κτηνοτρόφου, είχε καταθέσει η 30χρονη Άννα, το τραγικό θύμα της διπλής δολοφονίας στο χωριό Λεκάνη της Καβάλας.

Η νεαρή κοπέλα κατήγγειλε πως είχε ξοδέψει όλες τις οικονομίες της για να τον βοηθήσει, ενώ εκείνος τη χρησιμοποιούσε ως βοηθό του στις κτηνοτροφικές εργασίες και έδειχνε παγερή αδιαφορία απέναντί της, ακόμη και όταν έμεινε έγκυος.

Η εκπομπή "T-Live" του Alpha αποκάλυψε τα όσα ανέφερε η 30χρονη μητέρα στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει για την επιμέλεια του παιδιού τους.

"Τον Ιανουάριο του 2018 συνάψαμε σχέση και από τον Ιούλιο του 2018 εγκαταστάθηκα στη Λεκάνη Καβάλας όπου και συγκατοικήσαμε. Όταν ήρθα στη Λεκάνη, είχα μαζί μου 5.000 ευρώ που είχα αποκομίσει από την εργασία μου ως γραφίστρια, χωρίς κανένα άλλο εισόδημα. Η οικία του 56χρονου, όπου διαμέναμε, ήταν σε άθλια κατάσταση και αφιέρωσα χρόνο, κόπο και χρήματα για να την καταστήσω όσο τον δυνατόν κατάλληλη για τη διαβίωση μας", τονίζει στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ