To Tρίγωνο της Θλίψης | Όταν η καλλονή πρωταγωνίστρια της ταινίας, Charlbi Dean, άφηνε την τελευταία της πνοή τον περασμένο Αύγουστο

Η 32χρονη ηθοποιός δεν πρόλαβε να χαρεί την επιτυχία της.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Το πολυβραβευμένο Τρίγωνο της Θλίψης, κέρδισε και τον Χρυσό Φοίνικα στο Φεστιβάλ των Καννών μεταξύ άλλων, προβάλλεται τις τελευταίες εβδομάδες στις ελληνικές αίθουσες με ιδιαίτερη θα λέγαμε επιτυχία. Τα γυρίσματα που πραγματοποιήθηκαν στην Ελλάδα - συγκεκριμένα στην παραλία Χιλιαδού της Εύβοιας- αλλά και το γεγονός ότι σκηνοθέτης είναι ο διάσημος Δανός Ruben Östlund, αποτέλεσαν παραπάνω κίνητρα για το φιλοθεάμον κοινό ώστε να γεμίσει τις αίθουσες.

Η ιστορία σύγχρονη και ενδιαφέρουσα. Νεαρό ζευγάρι μοντέλων καλείται σε πολυτελή κρουαζιέρα, σε μέρος που δεν διευκρινίζεται, και συνυπάρχει με διάφορους τύπους πλούσιων και κακομαθημένων ανθρώπων. Μία πειρατική επίθεση βυθίζει το πλοίο, με τους ελάχιστους επιζώντες - και το πρωταγωνιστικό ζευγάρι - να βρίσκουν καταφύγιο σε μία ερημική παραλία.

Μόνο που οι νόμοι της φύσης είναι πολύ διαφορετικοί από αυτούς της κοινωνίας με τα μηνύματα του Östlund να είναι ξεκάθαρα και προφανή.
Ιδιαίτερη εντύπωση, από την πρώτη ακόμα προβολή της ταινίας, προκάλεσε το πανέμορφο - κυριολεκτικά - πρωταγωνιστικό δίδυμο. Ο πολλά υποσχόμενος 26χρονος Harris Dickinson στον ρόλο του ανδρικού μοντέλου και η καλλονή Charlbi Dean στον ρόλο της συντρόφου του. Μόνο που δυστυχώς η Charlbi δεν πρόλαβε να απολαύσει την επιτυχία της ταινίας της, μιας και το νήμα της ζωής κόπηκε πρόωρα αλλά και πολύ ξαφνικά.

Στις 29 Αυγούστου, δηλαδή ένα 1,5 μόλις μήνα πριν, η είδηση για τον θάνατο νεαρού μοντέλου και ηθοποιού έκανε τον γύρο του κόσμου, χωρίς ωστόσο να μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε για ποια επρόκειτο. Έπρεπε να γίνει η πρεμιέρα της ταινίας λίγες εβδομάδες μετά στη χώρα μας, για να αντιληφθούμε ότι η πανέμορφη κοπέλα που απολαύσαμε στην ταινία, είναι το ίδιο κορίτσι που τόσο ξαφνικά έχασε τη ζωή του.

Η επίσημη ανακοίνωση έκανε λόγο για "ξαφνική" ασθένεια, μιας και η Dean μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης, με έντονη αδιαθεσία. Η επίσημη ανακοίνωση των γιατρών ανέφερε λοίμωξη των πνευμόνων η οποία πιθανότατα να συνδέεται με παλαιότερο ατύχημά της κατά το οποίο είχε αφαιρεθεί η σπλήνα της. Μάλιστα στην ταινία, όπου η Dean εμφανίζεται αρκετές φορές με μαγιό, η ουλή από το χειρουργείο είναι ορατή.