Follow us

Συναγερμός για τη γρίπη στα παιδιά - Αυξάνονται τα περιστατικά στα παιδιατρικά νοσοκομεία

Τα περιστατικά γρίπης στα παιδιά, έχουν αρχίσει να πληθαίνουν και όλο και πιο συχνά τις τελευταίες ημέρες ανιχνεύονται σε παιδιά που προσέρχονται στα επείγοντα.

MissBloom TEAM
γριπη Eurokinissi

Σε επιφυλακή βρίσκονται τα παιδιατρικά νοσοκομεία, καθώς τα πρώτα κρούσματα γρίπης σε παιδιά έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους, σε αντίθεση με πέρσι, όπου τέτοια περίοδο- όπως σημειώνουν παιδίατροι- τα περιστατικά ήταν ελάχιστα.

Με δεδομένη την κατάσταση, χτυπούν καμπανάκι περιμένοντας φέτος πως ο χειμώνας θα είναι διαφορετικός και πως η εποχική γρίπη θα είναι σε έξαρση. Στο νοσοκομείο Παίδων "Αγλαΐα Κυριακού" μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, τον τελευταίο μήνα έχει χρειαστεί να νοσηλευτούν τρία παιδιά με γρίπη, χωρίς όμως επί του παρόντος να έχει προκύψει περιστατικό που να χρήζει εισαγωγής σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Με γρίπη παιδιά που προσέρχονται στα επείγοντα

Τα περιστατικά γρίπης στα παιδιά, όπως αναφέρουν οι ειδικοί, έχουν αρχίσει να πληθαίνουν και όλο και πιο συχνά τις τελευταίες ημέρες ανιχνεύονται σε παιδιά που προσέρχονται στα επείγοντα, μέσω των τεστ γρήγορης ανίχνευσης του ιού που διενεργούνται στα παιδιατρικά νοσοκομεία.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ