Οι πιο αστείες σειρές στην ιστορία της TV

Σύμφωνα πάντοτε με την επιστήμη και το Rotten Tomatoes.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

To The Office (βασικά η αμερικανική version του) είναι η πιο αστεία σειρά όλων των εποχών σύμφωνα με την επιστήμη, όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν τα επιστημονικά αποτελέσματα έρευνας που διεξήγαγε το OnBuy.com. Σε αυτή, χρησιμοποιήθηκαν 120 άτομα που επιδόθηκαν σε binge-watching των 10 πιο δημοφιλών sitcoms. Μία ομάδα νευρολόγων και άλλων ειδικών κατέγραψε κάποια χαρακτηριστικά των αντιδράσεων των θεατών, με απώτερο σκοπό να υπολογίσει πόσο γέλιο/ώρα "παράγει" η κάθε σειρά.

Η σειρά των Greg Daniels, Ricky Gervais και Stephen Merchant ήταν εκείνη που κατέγραψε τα υψηλότερα νούμερα, με 1' και 45'' γέλιου ανά ώρα. Η τρίτη σεζόν μάλιστα ήταν αυτή που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η πιο αποτελεσματική, με τους προαναφερθέντες αριθμούς αν ανεβαίνουν στα 8'. Ακολουθεί το top-7 με τις πιο αστείες σειρές.

The Office

Ίσως η κορυφαία προσπάθεια για mockumentary/sitcom που αφορά την day-to-day life σε εργασιακό χώρο, εκεί όπου συγκρούονται χαρακτήρες, επαγγελματικές ευκαιρίες, έρωτες, ακατάλληλες συμπεριφορές, αστεία και μπόλικο υλικό για -μετέπειτα- memes. Οι Steve Carrell, John Krasinski και Jenna Fischer είναι εξαιρετικοί.

Rotten Tomatoes Score: 90%

Brooklyn Nine-Nine

Οι Dan Goo και Michael Schur κατάφεραν να φτιάξουν ένα mockumentary που βρίσκει format σε ένα αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης, με πρωταγωνιστές τους Andy Samberg, Terry Crews, Melissa Fumergo και Stephanie Beatriz.

Rotten Tomatoes Score: 96%

Δείτε περισσότερα στο esquire.com.gr