Follow us

Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων | Τα Pet City διοργάνωσαν την πρώτη Ημέρα Υιοθεσίας για αδέσποτα σκυλάκια

Με πράξεις που δίνουν αξία!

MissBloom TEAM
Pet City

Τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων, τα Pet City μας συστήνουν έναν καινούργιο κόσμο, που εμπνέεται από την αγάπη για τα ζώα και την σημαντικότητα που έχει η ύπαρξη ενός κατοικιδίου στη ζωή του ανθρώπου. Μέσα από την πρώτη Ημέρα Υιοθεσίας που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Οκτωβρίου στο κατάστημα Pet City Κηφισιάς, τα Pet City σε συνεργασία με το Dogs’ Voice έδωσαν την ευκαιρία σε σκυλάκια που βρίσκονται σε καταφύγια να βρουν μια οικογένεια για πάντα. Mάλιστα ο κόσμος αγκάλιασε τη δράση, υπήρξε μεγάλη επισκεψιμότητα ενώ οργανώνεται ήδη τη δεύτερη ημέρα υιοθεσίας! Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι μέσα από τη δράση υιοθετήθηκαν 2 σκυλάκια ήδη και υπήρξε ενδιαφέρον από υποψηφίους γονείς για όλα τα σκυλάκια.

Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων | Τα Pet City διοργάνωσαν την πρώτη Ημέρα Υιοθεσίας για αδέσποτα σκυλάκια

Επιπλέον, μέσα από τη δράση Moving Together, και τη συνεργασία με την Plus2Feet, σκυλάκια με κινητικά προβλήματα απέκτησαν τα απαραίτητα αμαξίδια που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα τους μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη οικογένεια για αυτά. Oι πρώτες χαρούμενες μουσούδες που έλαβαν τα αμαξίδιά τους είναι η Princess και η Μαργαρίτα από το Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας-Κερατσινίου, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 4 Οκτωβρίου.

Pet City

Οι δράσεις είναι στο πλαίσιο της νέας κοινωνικής εταιρικής ευθύνης των Pet City, όπου με όχημα τα μηνύματα we love pets & act pawsitive, επικοινωνεί στο κοινό την αξία της φιλοζωίας, την αξία της φροντίδας ενός κατοικιδίου και τα πολλαπλά οφέλη που έχει τόσο για την υγεία του ανθρώπου, αλλά και για την ίδια την ευζωία του κατοικιδίου.

Pet City

Τα καταστήματα Pet City μεταμορφώνονται σε ένα συνδετικό κρίκο μεταξύ των φιλοζωικών οργανώσεων και των υποψηφίων οικογενειών, δημιουργώντας όλες εκείνες τις προϋποθέσεις ώστε κάθε ζωάκι που βρίσκεται σε καταφύγιο να βρει ένα σπίτι και μια οικογένεια για πάντα.

Οι δράσεις όμως δεν σταματούν εκεί. Στα φυσικά καταστήματα των Pet City καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς, οι καταναλωτές μπορούν να συνδράμουν με το δικό τους τρόπο, προσφέροντας τροφή και είδη πρώτης ανάγκης. Στα καταστήματα έχουν τοποθετηθεί ειδικές καλαθούνες όπου κάθε πελάτης μπορεί να δωρίσει τροφή, η οποία θα διπλασιαστεί σε κιλά από τα Pet City και θα προσφερθεί σε φιλοζωικούς οργανισμούς.

Pet City
Pet City

Οι παραπάνω ενέργειες είναι οι πρώτες από μια σειρά δράσεων ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του κοινού για την αξία της φιλοζωίας, όπου τα καταστήματα Pet City γίνονται ο συνδετικός κρίκος και μια πλατφόρμα επικοινωνίας ανάμεσα στις φιλοζωικές οργανώσεις και το κοινό, προάγοντας την υπεύθυνη υιοθεσία και ενισχύοντας την αγάπη για τα ζώα σε κάθε πράξη και δράση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ