"Είσαι πολύ μικρή, να προσέχεις..." | Τι έλεγαν οι πελάτες στη 12χρονη στα Σεπόλια - Τη βίαζε και την απειλούσε με πιστόλι

Το κατώφλι του ανακριτή αναμένεται να περάσει σήμερα ο 53χρονος που βίαζε και εξέδιδε τη 12χρονη στα Σεπόλια.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Περισσότερα από 200 τηλεφωνήματα από υποψήφιους "πελάτες". Τουλάχιστον 10 "ροζ" ραντεβού, ακόμα και μέσα σε αυτοκίνητα. Από 50 έως 70 ευρώ "ταρίφα", για την σεξουαλική επαφή με ένα ανήλικο κορίτσι.

Οι σοκαριστικοί αριθμοί που προκύπτουν από τις έρευνες της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, αποτυπώνουν τον εφιάλτη που βίωνε για περίπου 4 μήνες μια 12χρονη μαθήτρια, στα χέρια ενός 53χρονου άνδρα.

Ο άνδρας που διατηρεί κατάστημα στα Σεπόλια, φέρεται να βίαζε συστηματικά το κορίτσι, αναρτούσε στο διαδίκτυο γυμνά βίντεο και φωτογραφίες της και στη συνέχεια την εξέδιδε επί πληρωμή. Μάλιστα έφτασε στο σημείο να την απειλήσει ακόμα και με όπλο, για να μην αποκαλύψει το "Γολγοθά" που περνούσε.

"Θέλουν να με παγιδεύσουν", υποστηρίζει ο κατηγορούμενος που θα απολογηθεί σήμερα ενώπιον του Ανακριτή, αρνούμενος τα όσα του καταλογίζουν.

Την ίδια ώρα οι αρχές προσπαθούν να εξακριβώσουν το μέγεθος της φρίκης, καθώς το κορίτσι δεν έχει καταφέρει να περιγράψει λεπτομερώς τα όσα ζούσε τους τελευταίους μήνες.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr